2777
2789
مشکل من اینه رلم نمیجنگه همش میگ ازت مطمئن نیستم ک ادم بسازی یا نه تا برات تلاش کنم اول باید ثابت بش ...

چند وقته با همین؟

پسری که واقعا عاشقت باشه هیچ وقت همچین حرفی رو بهت نمیزنه

پسری که عاشقه از همه ی دنیا بیشتر به تو اعتماد داره همه ی تاریکی های وجودتو میبینه اما باز تو براش بهترین آدم روی زمینی من همه ی اینا رو دیدم و که میگم

من خیلی بد بودم خیلی اذیتش کردم خیلی جاها حالشو بد کردم کلی اخلاقای بد داشتم اصلا هم آدم سازگاری نبودم اتفاقا....اما اون انقد عاشقم بود که منو بهترین و مهربونترین آدم میدید خیلی وقتا خودم بهش میگفتم من اصن آدم مهربونی نیستم اصلا خوب نیستم تو چرا راجع به من جوری فکر میکنی که نیستم....

اینا رو گفتم بهت بگم که بیشتر دقت کنی عشق وقتی قشنگه که معشوقه ات اینجوری بخوادت بدونه کلی بدی داری کلی تاریکی داری بازم بخوادت وگرنه وقتی بهت اعتماد هم نداره ینی عشق فقط براش یه سرگرمیه....خیلی مراقب خودت باش من با تمام اینکه اینجوری منو میخواست و برام حتی گریه هم میکرد باز ۱۰۰ درصد خیالم از بابتش راحت نبود و خودم بارها رایطه رو کات میکردم....

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم مرسی که اینهمه به فکرم بودین 🥺❤️🙈 خداروشکر ما بلاخره رسیدیم بهم ❤️😍

خدارروشکر عزیزم

کجا بودی این همه مدت ، تعریف کن این مدت چه اتفاقایی افتاد

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏

سلام عزیزم...ستاره شمالم...اینجا جوابتو میدم

اول بگم که خییییللییی خوشحال شدم که بالاخره به عشقت رسیدی...امیدوارم بهترینها براتون اتفاق بیوفته...

مرسی که اومدی و وقت گذاشتی...اره حال دلم خیلی خرابه...خیلی دلتنگش میشم...امروز از صبح تا شب یاد خاطراتش افتادم و فقط گریه کردم..

ولی اون آدم اشتباه نبود..پسر خوب و مذهبی و تحصیل کرده و سالمی بود..جنتلمن واقعی بود و واقعا عاشقم بود..واقعا بهش اعتماد داشتم..توی فامیل زبانزد بود...بخاطر مخالفت الکی مادرش و لجبازی اون که به مادرش گفت پس اینقدر منتظر میمونم تا موهام مث دندونام سفید شه...و دقیقا همینم شد..اون واقعا شکسته شد...گفت دستم خالیه..ن کاری ن خونه ای ن ماشینی...بمیرمم دستمو جلو خانوادم دراز نمیکنم و تا آخر عمرمم ازدواج نمیکنم..یا تو یا هیچکس

آخرشم بهم گفت من شبانه روز تلاش میکنم تا دستم خالی نباشه...واقعاهم تلاش میکرد تا خود صبح بیدار میموند دید من تحت فشارم بهم گفت بهت حق میدم که بری ....برو..جواب پیامام رو هم نده..هر وقت دستم پر بود و آدم شدم..اونوقت میام سراقت...

حالا من موندم و ی دل ناآروم...۱۱ سال باهاش زندگی کردم در حالی که حتی دستمون بهمدیگه نخورد....دلتنگی منو از پا درمیاره...