2777
2789
عنوان

علائمی شبیه ب اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 77 پست

درمونگاه که ببری برای مراقبتاش خودشون یه برگه بهت میدن که باید سوالاشو جواب بدی ..نهایتا بهت میگن که مشکوک هست یانه...ولی نگران نباش ..توانایی ها وحساسیت هر بچه با بچه های دیگه متفاوته ..هرکدوم ازاینایی که گفتی ممکنه هر بچه ای داشته باشه ..بیخودی فکرتو مشغول نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم این بچه ها به مادرشون اهمیت نمیدن مثلا فک کنم وجود مادرخیلی مهم نیس اگ جایی مادرشون نباشه&n ...

اتفاقا همه میگن چقدر تورو دوس داره،کلا میچسبه ب من و هر جا میریم اگه از کنارش بلند بشم گریه میکنه

درمونگاه که ببری برای مراقبتاش خودشون یه برگه بهت میدن که باید سوالاشو جواب بدی ..نهایتا بهت میگن که ...

من پیش متخصص میبرم برا چکاب ماهانه ک اونم گفت ارتباط چشمیش مشکلی نداره،ولی من خودم احساس بدی دارم،شایدم زیادی حساسم چون تو سن کم بچه آوردم خیلی روش حساسم

اتفاقا همه میگن چقدر تورو دوس داره،کلا میچسبه ب من و هر جا میریم اگه از کنارش بلند بشم گریه میکنه

پس فک کنم زیادی روش حساسی 

بازم برااطمینان دکتر ببری خوبه ک خیالت راحت باشه

البته نمیدونم ازچه سنی دکترمیبرن بببن چطوریه ببر ک خیالتم راحت بشه😊

اینا دلایل محکمی نیست اخه صدای جاروبرقی و چرخ گوشت برای بزرگترا هم خوشایند نیست چه برسه به بچه کوچیک ...

بخدا انقدر دکتر بردمش ک دیگه همسرمو اطرافیان هی باهام دعوا میکننن ک دست از سر بچه بردار ولی من بازم حسلسم،مثلا بخاطر پرش دستو پاش با وجود مخالفت شدید همیرم بردمش پیش متخصص مغزو عصاب دکتر پروانه کریم زاده و ایشونم  نوار مغز گرفت و گفت سالمه و دیگه کاری ب کارش نداشته باش،حالا جرعت نمیکنم ب شوهرم بگم ببریمش دکتر

بخدا انقدر دکتر بردمش ک دیگه همسرمو اطرافیان هی باهام دعوا میکننن ک دست از سر بچه بردار ولی من بازم ...

دچار وسواس فکری شدی گلم یکم رو خودت کار کن چون هم خودت اذیت میشی هم اون طفل معصوم هم همسرت  وقتی دکتر بردی گفتن مشکلی نیست چرا خودتو اذیت میکنی

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
داره کشف میکنه دنیا رو  با بقیع مقایس نکن هر بچه منحصر ب فرده

بخدا اطرافیان بیشتر از خودم مقایسشون میکنن،همشون میگن این چرا کمتر از اون میخنده،این چرا تو جمع گریه میکنه،چرا پسرت بزور تو چشم نگاه میکنه..در صورتی ک بچه ی من از اولم تنها بود و جایی نرفته و تا حدودی طبیعیه ک جایی میره گریه کنه،برعکس اون بچه ک یه خواهر بزرگتر از خودش داره و کلا زیاد مهمونی میرن و طبیعتا بچش اجتماعی تر باید باشه،،اینارو میدونم ولی دلم آروم نمیگیره

امیدوارم بی مورد باشه،دعا کنین لطفا

یکی از علایم اوتیسم اینه که دنبال شما گریه نمیکنه یعنی براش مهم نیست که صحنه رو ترک کنید

ولی بچه شما ماشالله کاملا باهوش و شیطونه

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
دچار وسواس فکری شدی گلم یکم رو خودت کار کن چون هم خودت اذیت میشی هم اون طفل معصوم هم همسرت  وقت ...

خودم ک داغون شدم..کل خونه زندگیو شوهرمو ول کردمو دارم درمورد اوتیسم میخونم..دو سه روزم هست ک انقد عصبی میشم سر بچم داد میزنم،واقعا دست خودم نیس..همش میگم من مادرمو شاید غریزم چیزی فهمیده