2777
2789
عنوان

علائمی شبیه ب اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 77 پست
بخدا اطرافیان بیشتر از خودم مقایسشون میکنن،همشون میگن این چرا کمتر از اون میخنده،این چرا تو جمع گریه ...

همون بچه دومه اون

بچه دوم از اولی کلی چیز یاد میگیره و از لحاظ ارتباط عاطفی و کلامی طبیعتا پیشتره

اصلا نگران نباش

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از علایم اوتیسم اینه که دنبال سما گریه نمیکنه یعنی براش مهم نیست که صحنه رو ترک کنید ولی بچه شم ...

اره اگه من کنارش نباشم گریه میکنه،از بغل من نمیره بغل کسی،وقتی دارم ظرف میشورم میاد میچسبه ب پاهام ک بغلش کنم..ولی بازم میگم من بیشتر نگران ارتباط چشمیشم😭😭😭

همون بچه دومه اون بچه دوم از اولی کلی چیز یاد میگیره و از لحاظ ارتباط عاطفی و کلامی طبیعتا پیشتره ...

ممنونم ک بهم دلگرمی دادین ،همسرمم همینو میگه،حتی همسرم میگه ارتباط چشمیش هیچ مشکلی نداره،ولی من احساس میکنم این چیزارو میگه ک دکتر نبرمش

اره اگه من کنارش نباشم گریه میکنه،از بغل من نمیره بغل کسی،وقتی دارم ظرف میشورم میاد میچسبه ب پاهام ک ...

ارتباط چشمیش که خوبه که

کنجکاوه دنبال همه چی هست

اتفاقا اگ فقط به شما خیره بشه جای تامل داره

زیادی حساس شدی

اصلا فکر نکن خانومممممم

هم عصبی میشی هم اون بچه رو عصبی نیکنی باکارات

ارتباط چشمیش که خوبه که کنجکاوه دنبال همه چی هست اتفاقا اگ فقط به شما خیره بشه جای تامل داره زیاد ...

اخه وقتی دارم باهاش حرف میزنم فقط در حد دو ثانیه تو چشام نگاه میکنه و بعد میره سراغ بازیش یا نگاهشو میدزده..راستی یادم رفته بود اینم بگم ک پسرم انگار سخت ب اسمش واکنش نشون میده..باید دو سه بار صداش بزنیم تا برگرده مگر اینکه کس دیگه یهویی صداش بزنه ک اونم فک کنم بیشتر ب صدا برمیگرده تا اسمش

اخه وقتی دارم باهاش حرف میزنم فقط در حد دو ثانیه تو چشام نگاه میکنه و بعد میره سراغ بازیش یا نگاهشو ...

بازیگوشه میدونه کاریش نداری و حواسش رو فقط از خرابکری و کنجکاویش پرت میکنی

وکرنه به صدا و اسمش از طرف دیگران هم واکنش نشون نمیداد

در ضمن من نمیفهمم دکترا کع متخصص هستن روزی چندتا بچه میبینن وقتی چندتاشون گفتن مشکل نداره پس نداره دیگه عزیزم

خودتو اذیت نکن و خونوادت رو

دنبال عیب برا بچه باهوش قشنگت نگرد ماشالله سالم سالمه و طبیعی

پسرم خیییلی شیطون و کنجکاوه ینی اگه دو دیقه یجا بشینه تعجب میکنیم،همش میره کشو هارو باز میکنه و میریزه،یا میره تو اتاقا و همه جارو میگرده،یجایی خونده بودم بیش فعالی ام میتونه از علایم اوتیسم باشه،همین الان ک مشغول ریختن کشوهاس صداش زدم برگشت نگام کرد..شاید نگرانیم بی مورده و توجه کمش ب افراد بخاطر کنجاویش ب اطرافه ولی میترسم مشکلی باشه و من دیر متوجهش بشم..فردا قراره باز ببرمش برا چکاب ماهانه بازم با دکترش در مورد نگرانیم حرف میزنم 

بازیگوشه میدونه کاریش نداری و حواسش رو فقط از خرابکری و کنجکاویش پرت میکنی وکرنه به صدا و اسمش از ط ...

خیلی ممنونم بابت حرفای قشنگی ک زدین،بخدا هرشب بعد از اینکه میخوابونمش ب خودم میگم دیگه ب چیزای بد فکر نمیکنم ولی بازم با دیدن کوچیکترین کاری ازش ک شاید از علایم اوتیسم باشه نابود میشم

خیلی ممنونم بابت حرفای قشنگی ک زدین،بخدا هرشب بعد از اینکه میخوابونمش ب خودم میگم دیگه ب چیزای بد فک ...

اصلا نگران نباش بسپرش به خدا

بچه اول ادم یکم حساس میشه چون بچه بزرک نکرده

بعدا میفهمی چقد غصه الکی خوردی

تنت سالم و شاد در کنار خونوادت و گل پسرت

انشالله

سارا مامان امیر پرهام رو تک کنید ایشون اطلاعاتشون بالاس

لطف دارید

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من شنیدم این بچه ها به مادرشون اهمیت نمیدن مثلا فک کنم وجود مادرخیلی مهم نیس اگ جایی مادرشون نباشه&n ...

نه اینحوری هم نیست که اهمیت ندن

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
@سارا(مامان_امیر_پرهام)1       لطف می کنید اگه کمکشون کنید،ممنون😍

ممنونم حتما