2777
2789
عنوان

علائمی شبیه ب اوتیسم

404 بازدید | 77 پست

سلام خانوما من تازه وارد سایت شدم.

از شدت نگرانی دارم میمیرم اصلا برام اعصاب نمونده.

من یه پسر ۹ماهه دارم،با تموم وجودم عاشقشم..از سه ماهگیش احساس کردم ارتباط چشمیش کمه،نگاهم میکرد ولی خیلی کم و گذرا،الان ک بزرگتر شده یکم بهتره ولی بازم در مقایسه با یکی از بچه های فامیل ک اونم ۹ماهشه خیلی کمتر نگاه میکنه تو چشم افراد..از لحاظ حرکتی رشد خوبی داشته،سه ماهگی غلت زد،شیش ماهگی سینه خیز رفت،هفت ماهگی چهار دستو پا و الان بیشتر از دو هفتس ک از مبل و تخت میگیره و بلند میشه..عاشق بغل کردنه،خنده ی با صدا داره ولی کم،کلماتی مث دد ،با با با،ما ما ما میگه..تو خونه اسم خیلی از چیزارو میدونه و وقتی اسم اونارو میارم نگاشون میکنه..دس دسی میکنه،تازگیا دستاشو میاره بالا مثلا داره کلاغ پر میکنه..

از وقتی بدنیا اومده کلا جایی نمیریم و معمولا تو خونه تنهاییم وقتیم میریم جایی ک سروصدای زیاد هست گریه میکنه..از صداهای بلند نمیترسه ولی از صدای همزن برقی و چرخ گوشت انگار میترسه و گریه میکنه..بد غذاست و فقط سرلاک و بیسکوییت مادر دوس داره،البته غذای سفره ام دوس داره ولی سوپ و پوره های خودشو دوس نداره..ماشیناشو برعکس میکنه و چرخشونو میخواد بچرخونه ولی بلد نیس.

از فکر اینکه نکنه اوتیسم باشه دارم روانی میشم،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که گفتی مال بیشتر بچه هاست کاملا طبیعی 

و ماشالله خیلی هم باهوش و فعاله

کاراشم خیلی زودتر از بیشتر همسن هاش انحام داده

نگرانیت بی مورده

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
عزیرم.منم خیلی استرس کشیدم و میکشم پسر منم ی مدت میجرخوند بعد یادش رفت خوشش میاد 

اخه فقط چرخوندن نیس،بیشتر نگران ارتباط چشمیشم،اخه بچه فامیلمون ک همسن پسرمه قشنگ زل میزنه ب چشم افراد ولی پسر من انگار بیشتر ب اشیا توجه میکنه تا افراد،البته اینم بگم اون بچه اصلا رشد حرکتی خوبی نداشت ولی پسر من عالی بود همه چیش،فقط اون خییییلی ب افراد توجه میکنه

از ارتباط چشمی کمش،از حساس بودنش ب صداها.از بد غذا بودنش،از چرخوندن چرخ ماشیناش

اینا دلایل محکمی نیست اخه صدای جاروبرقی و چرخ گوشت برای بزرگترا هم خوشایند نیست چه برسه به بچه کوچیک زیر یه سال بد غذایی هم که خیلی شایع تازه شما میگی به غذاهای سفره علاقه نشون میده پوره و سوپ خودشو دوست نداره چرخوندن چرخ ماشیناش چه ایرادی داره باز خوبه که به اسباب بازی علاقه نشون میده .. 

مطمئنم که شما حساس شدی اما اگه خیلی نگرانی با یه مشاور کودک و پزشک مشورت کن

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...