2777
2789
عنوان

چرا اینکارارو باهام میکنه؟

537 بازدید | 45 پست

شوهرم بعد فوت مامانش خیلی عوض شده خییییلی زیاد باهام بدرفتاری میکنه فحش میده تحقیر میکنه به خاطر بچه دارنشدنم همش میگه برو تقصیر من چیه به پای تو بسوزم درصورتی که قبل از این میگفت اینهمه بخاطر من همه چی رو تحمل کردی بعد ازاین باید برات جبران کنم۰فقط بامن اینطوریه احساس میکنم از ازار دادنم لذت میبره

بامادرش رابطت خوب بود؟ 

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید چون حال روحی مناسبی ندارع🤷🏻‍♀️ چند وقته مادرشون فوت کرده؟ 

الان یه ساله احه فقط با من اینطوری گناه من چیه رابطم با مادرش عالی بود مشکلی باهم نداشتیم

اره بخدا خیلی خوب بود

فشارروحی روشه حتماخیلی وابسته مامانش بوده

انشالله بچه دارشین هرچی زودتراخلاقش عوص شه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
الهی به زودی زود دامنت سبز شه عزیزم،ولی شوهرت خیلی کار بدی کرده باهات

خیای دلم شکسته خانواده پرجمعیت وپررفت امدی هستن مامانش بخاطر کرونا مرد ۳بار تبتلا بود تو خواهروبرادرش ۵نفر ازفامیلاشون بخاطر کرونا فوت کردن من خیلی استرس گرفتم بعد این اتفاقا اما هر مراسمشون میرم باز چون نرم دعواست ولی وقتی میفهمم یکی مریض ازش خواهش میکنم که نریم شروع میکنه به داد وبیداد وتحقیر من

فشارروحی روشه حتماخیلی وابسته مامانش بوده انشالله بچه دارشین هرچی زودتراخلاقش عوص شه

گناه من چیه پس من چطوری بتونم با این همه تحصیر وفحش دوباره سرپا بشم۰هر شب با گذیه میخابم باهمه میگه میخنده الانم زنگ زدم باهم بریم بیرون رفته بود تنهایب باغ خواهرش

خیای دلم شکسته خانواده پرجمعیت وپررفت امدی هستن مامانش بخاطر کرونا مرد ۳بار تبتلا بود تو خواهروبرادر ...

عزیزم برات نظر 500تا صلوات میکنم و میفرستم انشاالله حال دلت خوب شه به حق این روزای عزیز به زودی زود،قربونت برم😔

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
فوت مادرش روش تاثیر گذاشته  با مشاور صحبت کنید  بنظرم به مرور زمان درست شه

مشاور رفتم میگه باید شوهرت بیاد که اصلا قبول نمیکنه رفته رفته هم بدتر میشه

گناه من چیه پس من چطوری بتونم با این همه تحصیر وفحش دوباره سرپا بشم۰هر شب با گذیه میخابم باهمه میگه ...

پس ب فوت مادرش ربطی نداره شایدداره خیانت میکنه ازش مطمئنی؟ 

عزیزم برات نظر 500تا صلوات میکنم و میفرستم انشاالله حال دلت خوب شه به حق این روزای عزیز به زودی زود، ...

ممنون گلم ان شالله شمام حاجت روا بشی۰خیلی تنهام بخاطر شرایطم پدرومادرم هیچی از مشکلاتم رو بهشون نمیگن فقط میریرم تو خودم وتنهایی گریه میکنم به شوهرمم هیچی نمیتونم بگم چون بددهنه خونمون اپارتمانی غقط سکوت میکنم