2777
2789
عنوان

خواستگار 😔لطفا بياين نظر بدين

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 73 پست

وای نمیخوای ردش کن ترخدا زندگی زوری نیست

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم فقط نخورده ها و گشنه ها پول رو به همه چی ترجیح میدن. پول در حد معقول ولی قیافه خییییلی مهمه با ...

نخورده و گشنه نيستم ولي خب اخلاق و خانواده ش خوبن من نگفتم پول داره 

ولي خوب استقلال مالي داره همين

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت

من ظاهر برام مهم نبود ونیس

واقعیت اینه ملاک هات برای ازدواج درست را بررسی کن هدفت چیه 

چند سال دیگه نیایی بگی خوب بود کاش قبول میکردم 

بشین بسنج  اولویت هات را ببین مزایا ومعایب انتخابت را ببین 

آیا کسی در قلبت هست که با اون مقایسه میکنی

آیا با این مرد بری توی خیابون میتونی با افتخار بگی همسرم هستن 

و....

چه جور بود بدون حرف قبول میکردی 

بپذیر اون همینه 

چند جلسه بزار حرف بزنین برید وبیادد برا شناخت بعد خودت تصمیم بگیر وپاش وایسا

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
ببین یه چیز میگم اینو اویزه گوشت کن هیشکی غیر خودت نمیتونه حالتو خوب کنه با صب تا شب تو مجازی بودن ح ...

خیلی خوب و درست بود حرفاتون بخصوص پاراگراف دوم 

اما خب برا یِ آدم افسرده این کارا سخته یکم ...

وای نمیخوای ردش کن ترخدا زندگی زوری نیست

هوووممم زوري نيس از اخلاقش خوشم اومده☹️

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
نخورده و گشنه نيستم ولي خب اخلاق و خانواده ش خوبن من نگفتم پول داره  ولي خوب استقلال مالي داره ...

من اصلا منظورم تو نبودی حالا مگه تو قبولش کردی ؟

اینجوری گفتم که مفهوموبرسونم ک قیافه هم مهمه و نباید فقط به موقعیت توجه کنی مثل بعضیا. شیش میزنیاااا

اول شخص مونث 
ببین یه چیز میگم اینو اویزه گوشت کن هیشکی غیر خودت نمیتونه حالتو خوب کنه با صب تا شب تو مجازی بودن ح ...

چي بگم والا حال من خوب شدني نيس طاهرا خوبم درونم داغون

هوووممم زوري نيس از اخلاقش خوشم اومده☹️

بزار 1مدت باهم اشنا بشین برین بیرون نخواستی بگو نه این بهترین راهه

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          
من م یکی و رد کردم تازگی بخاطر قیافه م بود تقریبا  البته یِ نقص ظاهری بود تقریبا  نمیدون ...

نقص ظاهري نداره به شدت لاغره 😐شايد بخاطر لاغري  قيافه ش بد بود 

همه چی به قیافه نیست بایدببینی میتونی باهاش خوشبخت بشی ببین به دلت میشینه 

ميترسم بقيه بگن خوب نيس😔

من ظاهر برام مهم نبود ونیس واقعیت اینه ملاک هات برای ازدواج درست را بررسی کن هدفت چیه  چند سا ...

ميترسم الان بگم نه بعد پشيمون شم 

ميترسم الان بگم عاره  بعدپشيمون شم و به اونم ظلم كنم