2777
2789
عنوان

دیگه برام مهم نیست 😔

1139 بازدید | 32 پست

۵ساله ازدواج کردم ۱۴سال اختلاف سنی با همسرم دارم 

نه حرف میزنه نه شوخی می‌کنه نه ناز می‌کشه نه زیاد اهل رابطه است 

زیاد دوست داره بیرون باشه ولی ۹ شب حتما خونه است و بیرون نمیره 

شغلش حوریه که ۱۵,روز خونه است ۱۵ روز نیست 

قبلاً خیلی ناراحت بودم الان دیگه مهم نیست

بیخیال ،بچه داری؟

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فاصله سنی زیاد اینجوریه متاسفانه 

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿

خب عزیزم چقد بگیم اینقد اختلاف سن خوب نیس

الان چن روز پیش یکی تاپیک زده بود برای خواهرش که ۱۷ سالش بود یکه ۳۲ ساله اومده بود با اوضاع مالی خوب

جالبه همه ی کاربرا میگفتن اردواج کنه،یعنی مغزای کوچیکشون حال ادمو بهم میزد

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
خب عزیزم چقد بگیم اینقد اختلاف سن خوب نیس الان چن روز پیش یکی تاپیک زده بود برای خواهرش که ۱۷ سالش ...

خیلی بده ادم پول ندیده باشه 

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿
نه بچه دار هم نمیشیم

خودتو سرگرم کن کلاس اینا زیاد برو،مسافرت بگو بریم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
خیلی بده ادم پول ندیده باشه 

ببین یعنی لاید توی اون تاپیک میبودی

ادم اصلا نباید اینجا نظر خواهی کنه

پول خیلی خوبه ولی یه چیزایی مهمتره

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

پمو‌شوهرم هم ۱۱ سال فاصله سنی داریم منم متاسفانه مشکل تورو دارم اونجوری ک باید و شاید نیست من تو اوج شیطنت و ...هستم اما اون این دوران رو گذرونده نمیتونه پا ب پای من بیاد

کاربری ۵ منه..لطفا انقد گزارش نزنیدالکی،یکم شخصیت و درک بالاداشته باشید مرسی
خب عزیزم چقد بگیم اینقد اختلاف سن خوب نیس الان چن روز پیش یکی تاپیک زده بود برای خواهرش که ۱۷ سالش ...

عزیزم ما وضع مالیمون معمولی بود موقع ازدواج من اصلا یه خواستگار درست و حسابی نداشتم 

اینم نه خونه نه ماشین نه پولی نه چیزی حالا این از بقیه خواستگاران بهتر بود 

الآنم صاحب خونه یهو یک ملیون و صد گزاشت رو کرایه مجبوریم پاشیم نداریم 

الان اعصاب دوتامونم خرابه

ببین یعنی لاید توی اون تاپیک میبودی ادم اصلا نباید اینجا نظر خواهی کنه پول خیلی خوبه ولی یه چیزایی ...

اره متاسفانه  زیاد دیدم اینجا میگن فقط پول 

پمو‌شوهرم هم ۱۱ سال فاصله سنی داریم منم متاسفانه مشکل تورو دارم اونجوری ک باید و شاید نیست من تو اوج ...

دوست پسرای زیادی داشتم هیچکدوم برا ازدواج نمی‌خواستن 

فقط یدونه عاشقم بود که اونم فقط به دختر خالم نگا میکرد 

خدارو شکر شوهرم اهل خیانت و چشم ورودی نیست 

ولی اصلا احساس نمیکنم شوهرمه فقط هم خونمع