2777
2789
عنوان

دیگه برام مهم نیست 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 32 پست
عزیزم ما وضع مالیمون معمولی بود موقع ازدواج من اصلا یه خواستگار درست و حسابی نداشتم  اینم نه خ ...

میدونم عزیزم 

بالاخره دلایل فرق میکنه اون بخاطر پول،سما هم بخاطر خواستگار 

ولی بعصی مواقع ادم توی مجردی هم بمونه لهتره

البته شما الان باید سعی کنی بندگیتو توی دستت بگیری

مشاوره برین ،کم کم تغییر کنین ،جفتتون کمی کوتاه بیاین

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

مردی که زن رو بفهمه اون زن تو زندگی هیچوقت پیر نمیشه ن اینکه زار بزنی بگی فلان بیا ناز بکش بگه آخه اعتراف هم کنه بلد نیس دیگ‌چی ازاون بدبخت می مونه تخریب میشه کلا

کاربری ۵ منه..لطفا انقد گزارش نزنیدالکی،یکم شخصیت و درک بالاداشته باشید مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده ادم پول ندیده باشه 

آخه من با ۱۴سال اختلاف سنی نه پول داره نه ماشین نه خونه سیگار هم پشت سر هم می‌کشه 

الآنم صاب خونه کرایه رو گرون کرده مجبوریم پاشیم اعصاب دوتامونم خرابه 

دیگه نمی‌خندم 

مردی که زن رو بفهمه اون زن تو زندگی هیچوقت پیر نمیشه ن اینکه زار بزنی بگی فلان بیا ناز بکش بگه آخه ا ...

آره دیگه باهاش زیاد حرف نمی‌زنم کلا تنهام 

با هرکس مثل خواهر و مادر و پدر حرف میزنم میگن چقدر غر میزنی چقدر حرف میزنی 

دیگه کامل تنهام دوست دارم تنها باشم 

ناهار خونه مادرم مهمون هستیم شوهرم رفت بیرون منم باید تنها برم اونم ساعت ۲.۵بیاد 

الان مامانم زنگ زده چرا نیومدی گفتم نیم ساعت دیگه میام 

دوست دارم فقط تنها باشم

میدونم عزیزم  بالاخره دلایل فرق میکنه اون بخاطر پول،سما هم بخاطر خواستگار  ولی بعصی مواق ...

بیچاره میگه بیا بریم مشاور اینجوری هم اون ناراحته هم من 

ولی من نمی‌رم مطمعنم تغییر نمی‌کنیم 

برا شادی یکمم پول لازمه دا 

عزیزممم😥😥😥میدونی یک چیزا توزنذگی تحمیلی آدم مجبوره تحمل کنه بااینکه اصلادوستنداریم ولی مجبوریم

آره همیشه به خدا گلایه میکردم الان یک ماهه اصلا راجب شوهرم با خدا حرف نزدم دیگه جزو دعا ها و حرفام نیست

آخه من با ۱۴سال اختلاف سنی نه پول داره نه ماشین نه خونه سیگار هم پشت سر هم می‌کشه  الآنم صاب خ ...

معذرت میخوام منظورم شما نبودین عزیزم در مورد طرز فکر پول پرستا گفتم

چرا پس راضی شدین؟ خانوادتون مجبور کردن یا عاشقش شدع بودین؟

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿
 معذرت میخوام منظورم شما نبودین عزیزم در مورد طرز فکر پول پرستا گفتم چرا پس راضی شدین؟ خانوادت ...

میگم دا خواستگار درست و حسابی نداشتم بیشتر فامیلامون مثلاً ۵۰,سالشونه ازدواج نکردن منم ترسیدم برا منم نباشه 😐

میگم دا خواستگار درست و حسابی نداشتم بیشتر فامیلامون مثلاً ۵۰,سالشونه ازدواج نکردن منم ترسیدم برا من ...

اونا که مجرد میمونن خودشون ایرادگیرن...

یه کم خودتو سرگرم کن برو دنبال علایقت فعلا به ویژگیهای مثبتشم فکر کن ... شاید افسردگی داره 🤔

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿
اونا که مجرد میمونن خودشون ایرادگیرن... یه کم خودتو سرگرم کن برو دنبال علایقت فعلا به ویژگیهای مثبت ...

نه اون اخلاقش اونه من افسردگی گرفتم 

برا علایق هم پول لازمه بدون پول هیچی نمیشه

دوست پسرای زیادی داشتم هیچکدوم برا ازدواج نمی‌خواستن  فقط یدونه عاشقم بود که اونم فقط به دختر ...

من دوس پسرمو با دختر خالم اشنا کردم و باهم قرار گذاشتن در صورتی که دختر خالم متاهل بود

حالا بعد چند سال پشیمونه میخاد بیاد خاستگاری 

احلاف سنی مونم ۸ ساله

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
من دوس پسرمو با دختر خالم اشنا کردم و باهم قرار گذاشتن در صورتی که دختر خالم متاهل بود حالا بعد چند ...

بنظرم اصلا نکن یا باید با دختر خالت قطع رابطه کنی یا نکاهاشون روت سنگینی میکته

بنظرم اصلا نکن یا باید با دختر خالت قطع رابطه کنی یا نکاهاشون روت سنگینی میکته

با دختر خالم قطع ارتباطم

دوس پسرمم پشیمونع

تازه خودشم میگه باهاش نگرد

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه