2777
2789

یه ذره برای خودم شخصیت قائل نیستم 

زیر دستو پای همه م 

همیشه نیشم بازه 

با همه بگو بخندم حتی کسی که بدترین حرفو بهم زده باشه 

هیچکس نمی‌فهمه من کی خیلی ناراحت شدم 

همه ازم انتظار شنگول بودن دارن

یکی بهم بدی میکنه تصمیم میگیرم باهاش سنگین باشم کافیه نیم ساعت بگذره کلا یادم میره چه اتفاقی افتاده 

حالم داره از خودم بهم میخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو روز با من بشین پاشو درست میشی

برعکس تو من با همه سرسنگینم 

اگه کسی ناراحتم کنه هیچوقت باهاش خوب نمیشم

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

خوبه ک..اینطوری پیرم نمیشی😁😍😍این اسمش سبک بازی نیس ک میگی یادم بدین سنگین باشم..اتفاقا اخلاق فوق العاده ای داری هی حرص بخوری و انتقام بگیری و استرس تلافی کارای ملتو داشته باشی خوبه؟!اگه حالت اینجوز خوبه من ک اخلاقتو واقعا دوس داشتم

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .

اینجوری نگو ترخدا منم دقیقا این خصوصیاتو دارم ۲۱ سالمه ولی رفتارام دختر ۱۷ ساله نشون میده همش میگن کی میخوای بزرگ شی ولی من گوش نمیدم خودم برای خودم مهمم😎😁👍

به آینده هنوز امید دارم💜