2777
2789
عنوان

یکی بیاد سر سنگین بودنو به منِ احمق یاد بده

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دمت گرم بخدا  دمت گرم  حداقل خودت از خودت راضی

نه منم راضی نیستم یه جاهایی باید سیاست داشت نباید نشون بدی احساس واقعیتو 

خوبیش اینه اکثر مواقع طرف مقابل میفهمه ناراحتم ازش ولی بدی هم کم نداره

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
خوبه ک..اینطوری پیرم نمیشی😁😍😍این اسمش سبک بازی نیس ک میگی یادم بدین سنگین باشم..اتفاقا اخلاق فوق ...

میدونی تا یه حدیش عالیه از حدش بگذره دیگه هر کسی اجازه میده هر رفتاری باهات بکنه 

کوجیک همه میشی 

همه با خودشون میگن اینکه به دل نمیگیره وو.... 

اینجوری نگو ترخدا منم دقیقا این خصوصیاتو دارم ۲۱ سالمه ولی رفتارام دختر ۱۷ ساله نشون میده همش میگن ک ...

بعد ازدواج و چند سال متوجه میشی بیش از حدش آزرده ت میکنه 

بعد ازدواج و چند سال متوجه میشی بیش از حدش آزرده ت میکنه 

چیی ازرده‌م میکنه؟اینکه چرا اینجوریم؟ من همیشه به خودم گفتم هرجوریم باشم خودمو دست کم نمیگیرم.مهم نیس بقیه راجبت چی فک‌میکنن نباید که برای مردم زندگی کرد.مهم احساس خودته که از خودت راضی باشی

به آینده هنوز امید دارم💜
میدونی تا یه حدیش عالیه از حدش بگذره دیگه هر کسی اجازه میده هر رفتاری باهات بکنه  کوجیک همه می ...

میفهمم چی میگی ولی خودمم کمو بیش مثل توام واسم مهم نیست اطرافیان چ برداشتی کنن ی زمانی میخواستم عوضش کنم هی خودمو میذاشتم جای دیگران ک اره الان از نظرش من احمقم یا حالا ب خودش اجازه میده حریمشو بشکنه اما ی مدت ک گذشت داشتم چند شخصیتی میشدم از خودم در اومده بودم تصمیم گرفتم هر جور ک راحتم رفتار کنم..بخاطر همین گفتم خودت باش چون این راهو رفتم ذات ادمارو نمیشه تغییر داد عزیزم..ولی همیشه چند تا خط قرمز برای خودتو رفتارت بذار ک آسیب نبینی خودتو ملزم کن ک اون چارچوبتو حفظ کنی

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
😂😂والا نه که حالا همه عاقلن بزار همه مارو اشکول بدونن مهم اینه حالت در اون لحظه خوب بوشه

گل گفتی اره بخدا .من هر وخ دعوام میشه میگم بااااااااش تو خوبی تو عقل کلی فقط بکش بیرون از ما😄😂

به آینده هنوز امید دارم💜