2777
2789

۳ سالو نیمشه ۵ روزه مریضه بهش ازیترو  هم دادم

امشب خیلی سرفه میکنه گلوش پر خلطه ولی نمیتونه بیرون بیاره.

ابلیمو عسل هم میریزم شیشه بهش میدم.

چکار کنم خوب بشه.خواهشا اگر کسی راهی داره کمکم کنه.

دارم دیوونه میشم.

آویشن دم کن روری دولیوان بده عالیه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

اب یکم گرم بھش بدہ بزار توی شیشہ 

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دونه به بگیر از عطاری با ابجوش بریز استکان بزار رو کتری یا سماور دم بکشه بعد حالت ژله ای میشه بریز بخوره ی قاشق شربت زادی کید هم بخر

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶

چهار تخم بش بده.

پماد بِ بِ کُلد بگیر بزن ب قفسه سینه اش برا سرفه و تنگی نفس خیلی خوبه فقط نباید تب داشته باشه ها

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

عزیزم فردا اول وقت دونه ی به بگیر

خوب بشور و بریز تو آب چندساعت بمونه

حالت لزج میگیره. برا سرفه شفاست.

و اینکه پسر من موقع سرماخوردگی شبا به سرفه میفتاد، یه دکتر بود که همیشه بهش اسپری سالبوتامول میداد. دوتا پاف میزدم براش

معجزه بود. 

فقط هم اون دکتر بهش میداد. هرجا دیگه می بردمش تشخیصشو ن یچیز دیگه بود. 

ولی این اسپری عاللی بود وقتی میزدم

آویشن دوولیوان برا بچه سه ساله خطرناک

دوتا فنجون بده 

نه هیچ ضرری نداره حتی دولیوان

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

لطفا دکتر برید و ازیترو هم ندین فعلا

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

سلام ببین نگران نباش که خلطشو نمیریزه بیرون چون قورتش میده بعد از مدفوعش دفع میشه ازیترو هم تازه بعد از پنج روز اثرش شروع میشه فضای خونه رو مرطوب نگه دار بعد اینکه مغز بادام رو بکوب با نشاسته و عسل ترکیب کن بده بخوره برای سرفه عااالیه،اب برنج کته شده هم خوبه برای سرفه انشالله که خدا خودش شفا بده به حق اقا علی اصغر،من به نیتش دعای ناد علی میخونم انشالله

داره بچه یه بنده خدایی بخاطر همین دارو های گیاهی رگای قلبش گشاد شده بود اونم بخاطر سرما خوردگی میداد ...

طب سنتی به پسر من داد خوب شد آویشن کلا عوارض نداده اون چیز دیگه بوده بعدم آدم نهایتا یه هفته ده روز میده بعد خوب میشه