2777
2789
عنوان

قهر کنم یا نکنم؟ توروخدا بیاین بگین خیلی وضعیت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 77 پست
هم خیانت کرده هم دادخواست داده؟

میدونی چیه ؟؟ 

اینا سیر شدن ازمون 

حالا تو پشتوانه نداری جدا شده 

ما هرچی داریم و نداریم همش مال منه بابام همه چی داد بهمون خونه ماشین سرمایه کار همه چی 

نمیتونه بگه طلاق 

اینکارارو میکنه خودم درخواست بدم فککنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکسال منزل پدرم هستم اون منو بچه ها رو کرد بیرون دادخواست طلاق داد دنبال بهانه بود فقط بهانه بار ...

عزیییزمممم میدونم‌چقد غصه داری میفهممت 

نمیشه بری سر کار از خونه بزن بیرون و در امد داشته باش خیلی تاثیر داره

میدونی چیه ؟؟  اینا سیر شدن ازمون  حالا تو پشتوانه نداری جدا شده  ما هرچی داریم و ...

اره بعضی مردا روششون همینه 

از قصد اذیت میکنن خودمون بریم 

وگرنه به خدا منم تو خونه داری کم نذاشتم منم تو زن بودن و به خودم رسیدن خیلی مایه گذاشتم هیچی تو رابطه جنسی کم نمیذاشتم بهداشتمو رعایت میکردم همیشه براش ترگل ورگل بودم من عاشقش بودم ندید قدر ندونس 

میدونی چیه ؟؟  اینا سیر شدن ازمون  حالا تو پشتوانه نداری جدا شده  ما هرچی داریم و ...

درخواست نده ببین به هیچ عنوان هیچییی بنامش نزن هیچییییییی الان هارن ببخشید پولدار بشه دیگه خدا می‌دونه برا خودت ارزش قائل باش نادیده بگیرش فقط جواب سوالاش بده گفت چته بگو نکنه میخوای با حرفات و کارات برات دولت راست بشم یاد بگیر بامن چطور برخورد کنی یاد بگیر زن و بچه یعنی چی یاد بگیر زندگی مشترک یعنی چی یاد بگیر تعهد یعنی چی

کدوم کار آخه

منم کارمو به خاطر کرونا از دست دادم ناجی مربی استخر بودم که استخرا تعطیل شد دیگه نرفتم 

بعد تو این دوسال دعواهامون اوج گرفت 

اخر سر وقتی اومدم خونه بابام رفتم دوره ناخون دیدم وسایل خریدم و‌اموزش دیدم 

هم سرم گرم شد هم یه کار یاد گرفتم 

برو ارایشگری تو هر زمینه ای علاقه داری دوره ببین برو سرکار

منم کارمو به خاطر کرونا از دست دادم ناجی مربی استخر بودم که استخرا تعطیل شد دیگه نرفتم  بعد تو ...

ارابشکری هم بلدم کراتین کوتاهی رنگ بخدا کار نیست هرجا میرم هیچی نیست میگن سابقه کار

ارابشکری هم بلدم کراتین کوتاهی رنگ بخدا کار نیست هرجا میرم هیچی نیست میگن سابقه کار

خب نگو سابقه کار نداری 

هرجا رفتی بگو دو سه سال فلان شهر بودم اونجا کار میکردم 

نمونه کار ؟؟ گوشیمو عوض کردم پاک شده اگه میخواین مدل بیارم جلو خودتون کار کنم ببینید 

خب نگو سابقه کار نداری  هرجا رفتی بگو دو سه سال فلان شهر بودم اونجا کار میکردم  نمونه کا ...

میبینن دیگه میگن یا خودت مدل بیار یا یکی خودمون میاریم انجام بده 

الان سالن دارا گرگ شدن مگه میشه گولشون زد 

میبینن دیگه میگن یا خودت مدل بیار یا یکی خودمون میاریم انجام بده  الان سالن دارا گرگ شدن مگه م ...

خب منم همینو میگم دیگه 

اگه کارش خوب باشه رو یه مدل کار کنه اوکیه میتونه مشغول شه