من مجردم ولی دیدم تا یکی میخواد ازدواج کنه همه نیگن مستقل شو برو سرکار واقعا برام سواله مستقل از چه نظر؟
چرا همه میگن اول بروسرکار بعدش ازدواج کن مگه همه خانوم ها باید حتما شاغل باشن🤔
فرق یک دختر شاغل با دختری که تو خونس چیه؟چه ربطی به ازدواج داره؟
به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همینجا رو ببینین، خانمه داره متلاشی میشه تو اون زندگی، میگه پشتوانه ندارم نمیتونم طلاق بگیرم
خدا برای کسی نخواد، ولی آدم کلا دستش تو جیب خودش باشه خیلی بهتره
من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
من حرفشونو قبول دارم و با تمام وجود بهم ثابت شده .استقلال خیلی مهم تره .ازدواج تو هرسنی پیش میاد ولی تو هر سنی نمیشه شغل خوب به دست اورد
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
فرقش اینه دستش تو جیب خودشه ،محتاج دست همسر نیست اگر خدایی نکرده بد بشه میتونه جدا بشه و زندگی کنه منت پدر و مادر و برادر و خواهر رو نکشه .اجتماع رو دیده و متوجه شده دور و برش چ خبرهه و....
چون پس فردا ممکنه ی موقعیتی پیش بیاد و شوهرش بهش پول نده یا ورشکست شه و ...بابت هرچیز کوچیکیم غرور زن خورد میشه از شوهر پول بگیره چه بهتر که مستقل باشه
برای خودت خسته کننده نیست از جیب پدر به جیب شوهر منتقل بشی؟ دلت نمیخواد به عنوان یه آدم امتحان کنی ببینی میتونی بدون وابستگی کامل زنده بمونی پول دربیاری چیزی بخری در مقابل دیگران بتونی از حق و حقوق خودت دفاع کنی آدمها رو بشناسی چهار کلمه خارج از مسائل روزمره خونه بگی و بشنوی ؟
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
واسه اینکه مجبور نباشه مرتب ازشوهر پول بگیره همه که زن مرد ثروتمند نیستن که همه چی داشته باشن واینکه زندگی غیر قابل پیش بینیه واگه خدای نکرده زبونم لال !جدایی دراینده رخ بده خانوم پول داشته باشه که بتونه راحت مستقل شه چون خیلیا واقعا بعد جدایی خونه پدری اذیت میشن ومحدودیت دارن درضمن بامستقل شدن هم میشه یکم ازخرجای زندگی مشترک رو داد