2777
2789

عاقا با عقل جور درنمیاد ، هیچ مدرک علمی هم وجود نداره تاییدش کنه 

ولی من تهش بازم استرس میگیرم 

این دیگه چه چیز چرتیه 

یکی میگه دست روی شکمت نذار

یکی میگه کلا دست ب بدنت نذار

یکی میگه ی چیز فلزی ب خودت آویزون کن 

یکی میگه نرو بیرون 

بابا واقعیه یا ن

کم استرس داریم اینم اضافه شد🫤

من فقط شنیدم نباید خانم حامله به ماه نگاه کنه

اینایی که میگی رو نه😅

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتابارداری داشتم والا به این خرافات هم اعتقاد نداشتم هیچی هم نشده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من ماه گرفتگی دارم روی شونه ام 

مثل اینکه وقتی ماه گرفتگی بوده مامانم اتفاقی به ماه خیره میشه 

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

من یادمه حدود سی سال پیش مامانم داداشمو باردار بود ماه گرفتگی شد . دقیقا مادر بزرگم همینا که خودت گفتی رو بهش گفت . اونم رعایت کرد و داداشم بدنش لک نشد . اما زن همون خودش میگفت دست به شکمش زده . روی شکم دختر عموم یه لک بود . خدا میدونه . بهتره رعایت کنی . چند ساعت دست به شکمت نزن