2777
2789

خودم ۲۳ سالمه .یه پسر ۲سالو ۲ ماه دارم.همسرم خیلی گیر داده ک یکی دیگه بیاریم با پسرم بزرگ میشن و همبازی میشن.بچمم خیلی تنهاست همش پشت سر بقیه گریه می‌کنه و جایی میریم دلش نمیخاد برگرده.خودمم تازه رفتم تو کار کاشت ناخن.حالا موندم چیکار کنم؟از یه طرف خودمم بچه دوس دارم.از یه طرف میگم شاید زود باشه .از یه ور دلم ب کارم میسوزه.از یه ور می‌دونم اگه حامله بشم اطرافیان کلی بهم حرف و کنایه میزنن.اینم بگم تا بخام اقدام کنم ۳_۴ ماه طول می‌کشه.لطفا کمکم کنین.یکی راهنماییم کنه

خیلی زوده داغون میشی بذار بچت ۴سالش بشه این کرونا هم انشالا بره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

معلومه سخته

اما بستگی به خودت داره که اولویتت کارت هست یا بچه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اختلاف بچه های من چهار ساله و بسیار راضی ام . به نظرم الان وقتش نیست . بچه شما الان مراحلی مثل گرفتن پوشک در پیش داره . و سن سه سالگی سن لج بازی و منم منم بچه هست که وقت گذاشتن برای تربیتش خیلی مهمه . از طرفی بدن شما به هر حال هنوز درگیر تغییرات بعد زایمان و احیانا شیردهی بوده و تازه دوسالگی طی شده و همه چی اروم تر سده . بچه چهار ساله خیلی مستقل تر رفتار میکنه مثلا در غذا خوردن لباس پوشیدن دستشویی رفتن و هنوز تا مدرسه اش دو سال وقت دارید تا دومی از اب و گل دربیاد. به نظرم تقریبا یک سال دیگه صبر کنید از حدود سه سالگی پسرتون اقدام کنید و توی این مدت بدنتون رو تقویت کنید

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
شوهرم میگه الان اقدام کنیم تا بدنیا بیاد بچم سه سالش میشه خوبه.خودمم شک دارم خل شدم دیگه

سختیاش مال شماس فک کن شکمت گنده س بچتم میگه بغلم کن یا هنوز خوب دسشویی رفتنو بلد نیس 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
معلومه سخته اما بستگی به خودت داره که اولویتت کارت هست یا بچه

کارمو دوس دارم اما خب میتونم کمترش کنم.بچه ک کلا دوس دارم .یعنی بچه میبینم دلم قنج می‌ره.بچه اولمم خداروشکر اصلا اذیتم نکرد

اختلاف بچه های من چهار ساله و بسیار راضی ام . به نظرم الان وقتش نیست . بچه شما الان مراحلی مثل گرفتن ...

بچه منم دنیا میاد همین روزا 4 سال اختلاف دارن چیکار کردید ک کمتر اولی جسوری کنه و آسیب ببینه 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
اختلاف بچه های من چهار ساله و بسیار راضی ام . به نظرم الان وقتش نیست . بچه شما الان مراحلی مثل گرفتن ...

بچمو ک الان ۴_۵ ماه میشه هم از شیر گرفتم هم پوشک.ولی کاملا حرفتون درسته.اکه همسرم راضی بشه حداقل یک سال دیگه بهتره