2777
2789
عنوان

کیا تو روستا زندگی میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 71 پست
عزیزم من تویه شهر کوچیک زندگی میکنم  ولی با این وجود فامیلامون که توی روستاهستن دختراشون دانشگ ...

نه خانواده من اصلا مشکلی ندارن

مشکل از جو اینجاست

با عکس و اهنگ  خودتون فیلم ادیت میزنم...تاپیک اخرمو ببینید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو شهر به دنیااومدم و بزرگ شدم و ازدواج کردم ولی الان مجبورم بعد سی سال زندگی تو روستای پدرشوهرم ...

وام روستایی برداشتی

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
روستاهایی که میشناسم اینجور نیستن خانوادت همین مدلین حتی اگه بالاشهر باشن امیدوارم زندگی برات راحت ...

خونواده من نسبت بقیه خیلی روشنفکرن گفتم بالا تر

شهر میریم هیچ مشکلی با نحوه لباس پوشیدن و آرایشم و...  ندارن

برای ازدواج بر خلاف بقیه اجبارم نمیکنن

ولی بخاطر محیط و جو اینجا میگن مراعات کن 

حرف میزنن پشت سر دخترا.  همه همو میشناسن

خونواده من نسبت بقیه خیلی روشنفکرن گفتم بالا تر شهر میریم هیچ مشکلی با نحوه لباس پوشیدن و آرایشم و. ...

پس مشکل از روستاس

انشالله نجات پیدا کنی از اونجا

روستا خب بستس بیشتر حرف توش هست ولی دیگه مغازه رفتن چیزی نیس حرف در بیاد...چی بگم والا 

پسرم زندگیم ❤
من تو شهر به دنیااومدم و بزرگ شدم و ازدواج کردم ولی الان مجبورم بعد سی سال زندگی تو روستای پدرشوهرم ...

بله درسته.  اینجا خیلیا میرن دانشگاه

خونواده من میگن خطرناکه دختر تنها نمیفرستیم یه شهر دیگه. 

خوبه که درک میکنید.  همه میگن مشکل از روستای شماست بقیه روستا ها دختراشون ازادن

بخدا نیست اینطور.  شما ظاهر قضیه رو می بینید. 

اینا منم باشگاه میرم کلاس والیبال میرم و...  ولی اخر اخرش محدودیم. 

برای همه چی

همیشه زیر نظریم

میخوایم برداریم دیروز رفتیم بنیاد مسکن یه سری کاغذ و فرم دادن پر کنیم مدارکو ببریم ببینیم چطور میشه! ...

من همه این راه هارو رفتم حدود دونیم خرج کردم برای پروانه ساخت واینا ماهم مستاجریم و تاحالا روستا زندگی نکردم البته موقتی میریم دوسه سال زندگی کنیم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
اینکه میگی مجبوری چادری باشی واقعا ظلمه😔

من مدل چادرم حسنی هست.  به حدی اذیت میشم با مانتوهام اکثرا بلند هستن

تو گرمای تابستون از باشگاه دارم میام شر شر عرق میریزم تو این کوچه های خراب از بالا تا پایین میشه زیر خاک

باد اگه بیاد دیگه بدبختیه راه رفتن

خسته ام از این زندگی نکبت بار

بله درسته.  اینجا خیلیا میرن دانشگاه خونواده من میگن خطرناکه دختر تنها نمیفرستیم یه شهر دیگه.& ...

تا شهر رفتن و برگشتن و ماشین پیدا کردن برای برگشتن به روستا مخصوصا خیلی سخت و استرس آوره! نمیشه که یکسره دربست سوار شد! کرایه ی روستای پدرشوهرم سی تومته و هر چندماهم میبینی زیادتر میشه

عزیزم منم دختر روستام، درسته بعضی چیزارو خانوادع ها میگن ولی بخاطر فکر مریض ادمایی که بیرون خونن من ...

منم هم همینطور. 

خانوادم روشنفکرن ولی جو و محیط روستا اجازه نمیده

چقدر ناراحت کننده

اصلا باورم نمیشه تو قرن ۲۱ اوضاع این باشه

ولییی خب شما که خانوادت بافرهنگ ترن باید با برادرت صحبت کنن جدی! به جای اینکه شما منتش رو بکشی باید باهات همراه بشه و بیاد سوپر و جاهای دیگه اوایل

بعدش هم به مرور خودتون تنها برین 

ینی چی که مردا باید برن سوپری!! مگه سوپری چخبره اخه😔

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

ببین روستای ما شده شهر!!!ولی هیچ فرقی نکرده متاسفانه

مهم تفکرات همون مردمی هست که زندگی میکنن. 

نسل جدید هم کاری از دستش بر نمیاد

من همه این راه هارو رفتم حدود دونیم خرج کردم برای پروانه ساخت واینا ماهم مستاجریم و تاحالا روستا زند ...

منم میگم باز خیالمون راحت باشه یه خونه ای داریم که صابخونه جوابمون کرد یا سر پیری بریم توش! الانم موقتا من و پسرم زندگی کنیم شوعرم اگه کار پیدا نکرد با خیال راحت برگرده تهران و چند ماه یا چندسال کار کنه یکم پس انداز کنه بتونیم اونجا یه آپارتمان اجاره کنیم دوباره و برگردیم تهران! هرسال اجاره رو دوبرابر میکنن صاحب خونه ها😐