2777
2789
عنوان

میشه بیایید 🥺

329 بازدید | 35 پست

ساعت چهار صبح پیام داد که دارم میرم ارومیه

امروز اولین روزه سربازیشه بهم قول داد هر موقع که بتونه بهم زنگ میزنه و الان دل تو دلم نیست هزار تا فکر میکنم میگم خدایی نکرده یه اتفاقی واسش نیفتاده باشه شما همسرتون یا دوست پسرتون که رفته سربازی چند روز یه بار زنگ میزد ؟

نگران نباش 

حالش خوبه 

جاشم خوبه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد سه روز....الان اموزشین دیگه...دسترسی ندارن به تلفن 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

داره میادشهرمون😊

ب سلامتی

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

یاد روزی افتادم که همسرم رفت سربازی بعد سه روز زنگ زد چقدر گریه کردم....سربازی وااااقعا سخته....ولی میگذره

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
بعد سه روز میتونه 🥺؟؟

اره عزیزم نگران نباش من این دوره هارو گذروندم...حالش خوبه فقط دسترسی به گوشی سخته به هرحال پادگانه