2777
2789
عنوان

مو رنگ کردن بعد ازدواج؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 58 پست
رو هیچ کدوم از جعبه های رنگ مو ننوشته بعد از ازدواج مصرف شود نوشته؟؟؟ "🤐😉

امضات عشقع

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا تنوع خیلی خوبه والا اینقد محدودیت داریم اینجا میگم حداقل این خوشی ها کوچیک رو برا خودمون درست ک ...

خوب کردی منم واسه دل خودم میکنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
18 من خودم بچه داشته باشم اگ سنشم کم باشه میذارم رنگ کنه ولی ن رنکای سنگین ک اسیب ببینه یا با مو ...

کلن این سن زیاد جالب نیست این کارا .من خودم یه آدم امروزی هستم برادر زادم هجده سالشه ازم سوال کرد گفتم رنگ نکن بمون چند سال دیگه ولی ابروهاشو رفتیم فشن کرد مشکی ابروهاش پر .نظر باهم فرق می‌کنه هرکس هرجور دوسداره زندگی میکنه

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
کلن این سن زیاد جالب نیست این کارا .من خودم یه آدم امروزی هستم برادر زادم هجده سالشه ازم سوال کرد گف ...

حالا من ابرو دلم نمیخاد دست بزنم

ابرو خیلی بیشتر تو صورت تاثیرش بیشتره

خیلی خوبه خانواده هم پایه کار باشن اصم اون ذوقی ک ادم داره  دل ادم شاده تا ی مدت

شوهرم اونوقت دوست پسرم بود  انقدر قشنگ ازم موهام تعریف کرد که همیشه پشتو رنگ میکردم تا وقتی عروسیم کاملشو ارایشگره رنگ کرد

تو ضربان قلب منی«♥️🌼🥰»                                                ‌                ♥️𝐘𝐎𝐔𝐑𝐄 𝐌𝐘 𝐇𝐄𝐀𝐑𝐓𝐁𝐄𝐀𝐓
شوهرم اونوقت دوست پسرم بود  انقدر قشنگ ازم موهام تعریف کرد که همیشه پشتو رنگ میکردم تا وق ...

ای جاننمم😍😍

چقد خوبه یکیو ادم داشته باشه اینطوری همراه و پایه باشه😍😍😍

مهم خودتی خودت عشق کن باش من خودم رنگ مبکردم ارایش میکردم نن جونم میگفت دختر عذب کجا و ارایش

والا ما هم ته خلافمون(از نظر مردم نه خودم😂)

همین رنگ و ارایشه

اینقد دل ادم وا میشه😍😍

تو این سن  شروع کنی خوشگل بشی وعاقل هم باشی خیلی خوبه تو اوج جوونی خیلی فرصت داری حال می‌کنی .بنظرم آدم قبل ازدواج خوشگل باشه شرایط خوبی براش پیش میاد .دختر خالم یهو بعد عقد شد مثل فرشته ها اینقد ناز شد .خودشو گم کرد اینقد دنبالش بودن و میگفتن خوشگلی جدا شد از شوهرش گفت دوس دارم زندگی کنم .

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته