الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
18 من خودم بچه داشته باشم اگ سنشم کم باشه میذارم رنگ کنه ولی ن رنکای سنگین ک اسیب ببینه یا با مو ...
کلن این سن زیاد جالب نیست این کارا .من خودم یه آدم امروزی هستم برادر زادم هجده سالشه ازم سوال کرد گفتم رنگ نکن بمون چند سال دیگه ولی ابروهاشو رفتیم فشن کرد مشکی ابروهاش پر .نظر باهم فرق میکنه هرکس هرجور دوسداره زندگی میکنه
دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته
تو این سن شروع کنی خوشگل بشی وعاقل هم باشی خیلی خوبه تو اوج جوونی خیلی فرصت داری حال میکنی .بنظرم آدم قبل ازدواج خوشگل باشه شرایط خوبی براش پیش میاد .دختر خالم یهو بعد عقد شد مثل فرشته ها اینقد ناز شد .خودشو گم کرد اینقد دنبالش بودن و میگفتن خوشگلی جدا شد از شوهرش گفت دوس دارم زندگی کنم .
دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته