2777
2789
عنوان

مو رنگ کردن بعد ازدواج؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رنگ موهامو دوس دارم  خیلی برام مهم نیست  ولی علاقه شخصی من اینه رنگ کردن مو خیلی چهره ...

من آمبره کردم کل موهام رنگ نکردم ی قشمتیش آبی کردمریشه موهام و زیر موهام مشکیه

الان همه رنگ میکنن عادی شده مگه چند سالته اگه زیر نوزده باشی یکم بد 

18

من خودم بچه داشته باشم

اگ سنشم کم باشه میذارم رنگ کنه

ولی ن رنکای سنگین ک اسیب ببینه

یا با موی رنگی اضافه میذارم بافت بزنه

من خیلی ذوق داشتم فانتزی آبی رنگ کردم😍

بنظرم بجای رنگ ابرو فشن کنی لیمنت مژه اینا خوشگلتره .ابی خوشگل ولی میپره

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
من ازدواج کردم چهارساله دو بار بیشتر رنگ نکردم اون دو بار هم شوهرم گفت موهای خودت قشنگ تر بود😐

برا تنوع خیلی خوبه

والا اینقد محدودیت داریم اینجا میگم حداقل این خوشی ها کوچیک رو برا خودمون درست کنیم

من موهام بیرون نمیذارم حتی

واقعا برای دل خودم بود

مهم خودتی خودت عشق کن باش من خودم رنگ مبکردم ارایش میکردم

نن جونم میگفت دختر عذب کجا و ارایش

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....