aaaaappp مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 431 عنوان خانمایی ک حس میکنن بهشون خیانت شده 181 بازدید | 29 پست وقتی چیزی تو گوشی شوهرتون دیدین .گفت مال دوست دختر رفیقمه؟ اخه مگه میشه 1400/06/04 | 10:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99859 نه نمیشه وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
missshabnamiii عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 2401 امکاااااان نداره همههههه همینو میگن صددرصد عین سگ دروغ میگه بزرگترین درد و رنج،درد و رنجِ تبدیل نشدن به جیزی است که توانایی اش را داشتیم
iideymahi عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 3336 این تست خیانته شاید ب دردت بخوره https://www.mmsiz.com/adultery-test
aaaaappp مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 431 این تست خیانته شاید ب دردت بخوره https://www.mmsiz.com/adultery-test ممنون
fatemaa عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 3057 نمیشه. منم دیدم دقیقا گفت این با دوستم کار داشته بمن زنگ زده یا دوستم از گوشی من زنگ زده بهشدوسش داشتم زندگیمو دوس داشتم از ابروم میترسیدم و میترسم ک کاری نکردم خودمو زدم ب نفهمی و گفتم باشه و این شد ک الان طلاق عاطفی بین مونه
aaaaappp مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 431 نمیشه. منم دیدم دقیقا گفت این با دوستم کار داشته بمن زنگ زده یا دوستم از گوشی من زنگ زده بهش دوسش د ... وای چقدر مثل منی
aaaaappp مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 431 نمیشه. منم دیدم دقیقا گفت این با دوستم کار داشته بمن زنگ زده یا دوستم از گوشی من زنگ زده بهش دوسش د ... منمسپردم به خدا مطمئنم همین جوری نمیمونه
aaaaappp مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 431 نمیشه. منم دیدم دقیقا گفت این با دوستم کار داشته بمن زنگ زده یا دوستم از گوشی من زنگ زده بهش دوسش د ... اینجوری خیلی بده که
fatemaa عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 3057 وای چقدر مثل منی صبرتو زیاد کن خواهر دلتو ب اندازه دریا بزرگ کن خدا هوامونو داره😓