2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میشه .چرا نشه.شاید گوشیو جواب نداده دوستش زنگ زدن ب این.یا گوشیش پیشش نبوده با گوشی شوهرت زنگیده.

من خودم وقتی ب شوهرم زنگ میزنم جواب نمیده یکی تز رفیقاشو پیدا میکنم ک بدونم پیششه یا میتونه پیدا کنه.شوهرمم گاهی وقتا با شماره اونا تماس میگیره

چرا ڋهنیت ایشونو خراب میکنین 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
صبرتو زیاد کن خواهر دلتو ب اندازه دریا بزرگ کن خدا هوامونو داره😓

اره 

شما دیگه چیزی ازش ندیدی؟ من باردار بودم و اصلا رو احساساتم تمرکز نداشتم برا همین گند زدم و شماره رو برنداشتم سریع چتشون رو نشونش دادم

خیلی دوست دارم اینجور باشه که میگین 

ذهن خودتو نسبت ب شوهرت خراب نکن با یه چیز کوجیک ک تو گوشیش دیدی

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
اره  شما دیگه چیزی ازش ندیدی؟ من باردار بودم و اصلا رو احساساتم تمرکز نداشتم برا همین گند زدم ...

چرا زیاد دیدم خب شاید منم مقصر بودم ک نبودم من عاشقش بودم مث پروانه دورش میچرخیدم نمیدونم چش بود انگار تکراری میشی دیگ بعد دو سه باری ک دیدم دیگ هرچی دیدم ب روش نیاوردم این شد ک الان اینقد بی روحو افسردم

چرا زیاد دیدم خب شاید منم مقصر بودم ک نبودم من عاشقش بودم مث پروانه دورش میچرخیدم نمیدونم چش بود انگ ...

ولی من هیچی ندیدم ازش رمز گوشی مون مثل هم بود ولی وقتی دید افتادم تو پیاماش دیگه رمزشو عوض کرد 

اخه یه چت افتضاح بود و گفت دوستم با گوشی من با دختره چت کرده چجوری باور کنم

اهان چت بود.نمیدونم ولی تا وقتی مطمعن نشدی ایقد خودتو عذاب نده