2777
2789
عنوان

بچه های اصفهان

170 بازدید | 19 پست

سلام بچه های اصفهان.خواهش میکنم یه دکترمتخصص وجراح زنان خوب ودلسوزبهم معرفی کنید.

❤❤لذت یعنی باهم بریم اتاق معاینه،صدای ضربان کوچولویی که قراره تاره بیادروبشنویم👌👌👌❤❤

دکتر زهرا جعفری بود خیلی ماهه مطبشم ۴راه پلیس

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

زهرا جعفری پور 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر زهرا جعفری بود خیلی ماهه مطبشم ۴راه پلیس

واسه بیماروقت میزاره وباحوصله هست؟شماخودتون بیمارش بودین؟

❤❤لذت یعنی باهم بریم اتاق معاینه،صدای ضربان کوچولویی که قراره تاره بیادروبشنویم👌👌👌❤❤
ویدا رضوی .طاهریان.رضوانی.نقشینه

ممنون عزیزم شماخودتون پیش اینایی که گفتین رفتین؟اخلاقشون چجوریه؟

من پیش الهه امیری رفتم خیلی راضی بودم البته من کیست تخمدان داشتم اخلاقش خیلی خوبه، اما اسم ندا مقتدر ...

ممنون عزیزم،من مامانم چندساله خونریزی شدیدوطولانی مدت داره .پیش چندتایی دکترومامارفتیم ولی اصلافایده نداشته وکارشون نظم ودقت نداشته،واسه همین یه دوتردلسوزوبادقت می خوام.حالابه نظرتون الهه امیری برم خوبه؟

رضوی رو شنیدم که اصلا خوب نیست و چند تا بچه بخاطر قصور پزشکی سقط شده

من شنیدم رضوی قبلاخوب بوده اماالان خیلی پولکی وسربه هواشده،نمیدونم چقدردرسته این حرف.

ممنون عزیزم،من مامانم چندساله خونریزی شدیدوطولانی مدت داره .پیش چندتایی دکترومامارفتیم ولی اصلافایده ...

عزیزم الهه امیری خوبه اما شنیدم بیشتر مال کارای زیباییه مثل لیزر و ...، اما مقتدریم خیلی تعریف شو شنیدم میتونین اینترنتی نوبت بگیرین برا مادرتون 

عزیزم الهه امیری خوبه اما شنیدم بیشتر مال کارای زیباییه مثل لیزر و ...، اما مقتدریم خیلی تعریف شو شن ...

ممنون که وقت گذاشتین عزیزم

خواهش گلم راستی دیروز دوست مامانم میگفتم زهرا شهشهان هم عالیه تو گوگل سرچ کن آدرس و شماره مطبش میاد ...

چشم لطف کردی گلم