میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پیش الهه امیری رفتم خیلی راضی بودم البته من کیست تخمدان داشتم اخلاقش خیلی خوبه، اما اسم ندا مقتدر ...
ممنون عزیزم،من مامانم چندساله خونریزی شدیدوطولانی مدت داره .پیش چندتایی دکترومامارفتیم ولی اصلافایده نداشته وکارشون نظم ودقت نداشته،واسه همین یه دوتردلسوزوبادقت می خوام.حالابه نظرتون الهه امیری برم خوبه؟
❤❤لذت یعنی باهم بریم اتاق معاینه،صدای ضربان کوچولویی که قراره تاره بیادروبشنویم👌👌👌❤❤