2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل نمیتونی بکنی؟طلایی چیزی داری بفروش با وامو.. ارزششو داره کلی اعتماد به نفس میگیری

نه اخه عقدم نزدیکه😭😭😭😭خانوادم با صیقه و اینا مخالفن.یعنی نمیتونیم محرم باشیم بدون عقد

دو راه هست 

یکی اینکه سخت نگیری همسرت تو رو همینطوری ک هستی انتخاب کرده و دوست داره، و البته آرایشگاه خوب بری میتونن تا حدی گریم کنن

دوم اینکه مراسم رو یکسالی عقب بندازید و عمل کنی که اونم بعدش تضمینی وجود نداره اون شکلی ک دوست داری بشه یا نه

بنظر من اعتماد ب نفس داشته باش💖

دو راه هست یکی اینکه سخت نگیری همسرت تو رو همینطوری ک هستی انتخاب کرده و دوست داره، و البته آرایشگاه ...

اخه میخوایم عقد کنیم و یه جورایی تنها مراسم همین باشه.دوست دارم تو عکسا خوب بیوفتم.اخه دماغم بزرگ نیست که با گریم اوکی بشه.از نیم رخ سرپایینه یه جورایی عقابیه

خوب نیستم😭😭😭😭😭

هستییییی

از بس همه میرن عمل میکنن این باعث شده اعتماد بنفست بیاد پایین

من واقعاااا دماغم هیچ مشکلی نداره میخواستم برم عمل کنم پشیمون شدم گفتم براچی براکی بجاش رفتم طلا خریدم 😂

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

نه اخه عقدم نزدیکه😭😭😭😭خانوادم با صیقه و اینا مخالفن.یعنی نمیتونیم محرم باشیم بدون عقد

خب عقب بنداز

مثلا الان وقت بگیری ۲ ماه دیگه بهت نوبت میدن یا اگه بگی خیلی عجله دارم شاید زودترم بهت نوبت بدن

بعدش برای اون شب میتونی چسبتو برداری 

دماغت اگه استخوانیه بعد دو سه هفته نصف ورمش میخوابه عالی میشه

:)

😂😂😂

والا خودتو بخاطر بقیه تحقیر نکن خیلیم زیبایی اگه زیبا نبودی که آقا دوماد پسند نمیکرد اونی که باید پسند کرده بقیه به شخمت عزیزم😁🩷

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

اخه میخوایم عقد کنیم و یه جورایی تنها مراسم همین باشه.دوست دارم تو عکسا خوب بیوفتم.اخه دماغم بزرگ نی ...

با ی عکاس خوب صحبت کنید از زاویه ای ک بهتر دیده میشی عکس بگیره

تازه الان ادیت هم میشه کرد ولی خب قیافه آدم عوض میشه من دوست ندارم اینو

به هر حال سخت نگیر

ایشالا خوشبخت بشین