2777
2789
عنوان

خانوادم میگن من دزدم

134 بازدید | 4 پست

تایپک هام بخونید بعد چند هفته ببینید چی میگه خواهرم ک صاحب اون طلا ها هست من بعد اون موضوع با خانوادم در ارتباط نیستم چون علنی گفتن دزدی کردم و من نکردم بخدا ب جان دخترمااا من اینقدر بدذات نشدم بخونیددد توروخدااا 

هنوز شکایت نکردم چون من هیچ اطلاعاتی از راننده ندارم و شماره هم ندارم ازش پشتیبانی اسنپ هم گفتن ما مقصر نیستم چرا اسنپ باکس نگرفتی و تمام همه ی کنار منم دلم خونه براش 

به من تازه گفتن که رفتن جا آینه بین و دعا نویس رفتن گفتن طلا دست تو است 😳😳😳😳

واقعا دست تو هست 😳چرا این کارو کردی بامن اینقدر اذیتی من دیدی مگه چکار کردم که اینجوری کردی بامن. کجا بد خواستم برات

تازه بهم میگن که ما رفتیم بهت چیزی نگفتیم ناراحت نشی اما الان میگیم بهت ما رفتیم جا چندتا ملا گفتن با تو هست اصلا ندادی دست اسنپ

دست  تو است.  مال شوهرم بیار

اونی که مال منه هم مال خودت باشع فاکتور اش برم خانه میفرستم برات که بفروشی برای خودت بدرد من که نخورد شاید برای تو دردی دوا کنه  از شوهرم  بفرست برام.

جان هرکسی که دوست داری 😣ی کاری بکن از خودم مهم نیست چند جا رفتن گفتن باتو هست 😩امروز گفتن بهم همون روز اول جا این بین خودمم رفتم باهاشون ک من هیچی نگفتم خود اون آقا گفت دست ی مرد مسن ماشین پراید داره هنوزم فک میکنن من برداشتم چون فقیرم چون بدبختم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.