2777
2789
عنوان

تهوع بارداری

266 بازدید | 43 پست

سلام خانما

من هفته هفتمم حالت تهوع دارم خیلی اذیتم

صبا بهترم ولی از ساعت ۵عصر به بعد حالت تهوعم زیاد میشه

کسی هست اینجور بوده باشه 

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

قرص نداده بهت دکتر؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص نداده بهت دکتر؟

فعلا دکتر نرفتم فردا قراره برم

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
چرا بابا من هفته ۱۳ فقط در حدی شده که هر چی میخورم بالا نمیارم اونم با قرص.دمیترون بخور

دمیترون بخورم تهوعم خوب میشه؟

من‌تا ماه پنجم همین بودم، زه چیرم تو گلوم گیر کرده بود انکار، عصر که میشد تا ۱۲ شب از کلافگی و تهوع و سردرگمی میمردم و زنده میشدم...دمیترون میخوردم یکمی بهتر میشدم 

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
من هفته سیزدهم همینطوریم هنوز بیست وچار ساعته تهوع دارم

قرص نمیخوری؟

من‌تا ماه پنجم همین بودم، زه چیرم تو گلوم گیر کرده بود انکار، عصر که میشد تا ۱۲ شب از کلافگی و تهوع ...

نی نیت چیه؟؟؟

منم همینطورم میرم خونه مادر شوهرم اصلا نمیتونم اشپزی کنم 

بخدا خیلی سخته من که دیگه از حال رفتم حوس هیچ خوراکی نمیکنم

قرص برات ننوشته دکترت؟؟

نوشته قرص دمیتروین 

یعنی اونم میخوری خوب نمیشی؟