2777
2789

بعد میشینه همه جا  جلو بقیه هم میگه دیگه پیر شدم 😐

والا من ۳۵سالمه یک بارررر نگفتم وای سنم بالاست!

تازه اول جوونیه 

وقتی یه همچین ذهنیتی  و باوری تو تفکر خودتون و  بقیه ایجاد میکنید منتظر تغییر تو زندگی تون نباشید 

یعنی شما خودتون با یه فرد ۷۰ساله یکی میدونید که میگید پیر ؟

والا خاله مامانم ۵۲سالشه ازدواج دومشو کرده همیشه شاداب و ورزشم میکنه همه جا میگه ببین اندامم خوبه پوستم خوبه هنوزز جوونم همونجوری هم ی شوهر عالی کرد  

پس اینو بدونید اکه زندگیتون تغییری نمیکنه یا ازدواج نکردید  بسته به باور خودتون داره چون خودتونو دیگه قبول ندارید✌️

وقتی مدام انرژی منفی میفرستید منفی هم دریافت میکنید 

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

درست میگین واقعا همه چی بستگی به افکار و باور آدم داره...

من 32 سالمه حس میکنم برا همه چی پیرم

همه چی از سن من گذشته، من به خاطر شرایطم نمیتونم مثبت فکر کنم...

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.