2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

برای کفشی که همیشه پایت را می زند

فرقی نمی کند تو راهت را درست رفته باشی

یا اشتباه...

هر مسیری را با او هم قدم شوی

باز هم دست آخر به تاول های پایت می رسی...

آدم ها هم به کفش ها بی شباهت نیستند

آدمی که همیشه آزارت می دهد،

هیچ وقت نخواهد فهمید

تو چه دردی را تحمل کردی

تا با او هم قدم باشی...

کدوم زندگی🥺هر روز عزیزامون‌ یکی یکی دارن بخاطر کرونای لعنتی کم میشن‌.با چه امیدی باچه آینده ای...

البته ببخشید😔🖤

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!
کدوم زندگی🥺هر روز عزیزامون‌ یکی یکی دارن بخاطر کرونای لعنتی کم میشن‌.با چه امیدی باچه آینده ای... ...

سلام ، من خودمم داغدیده همین کرونای لعنتی هستم ... ،   

سلام ، من خودمم داغدیده همین کرونای لعنتی هستم ... ،    

سلام.عزییزم غم نبینی منم دیروز عمه ی جوونمو از دست دادم🥺😭😭😭😭لعنت به کرونا🖤

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!