2777
2789

📚 آینده ات را شکل بده

✍🏼 جسیکا آدامز

📍 با تجسم آینده، خواسته هایت را جذب کن.

آنچه دلت میخواهد در راه است، کافی است با تجسم آینده خواسته هایت را به سوي خود جذب کنی.

جسیکا آدامز که علاوه بر نویسنده بودن ستاره‌شناس و پیشگو هم هست، در این کتاب به ما یاد میدهد که با استفاده از نقاشی، طراحی، تجسم خلاق، تکرار عبارات تأکیدي مثبت و توجه به نشانه ها و قدرت قانون جذب، میتوانیم

آینده‌ي آرمانیمان را شکل دهیم و به موفقیت، ثروت شغلی عالی، همسر دلخواه و سلامتی دست یابیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو می توانی تا آخر عمرت از یک موضوع ناراحت باشی. حتی میتوانی لیوان را برداری و بکوبی بر سرت، تا هم لیوان بشکند، هم سر...!

یا حتی از ساختمانی ده طبقه خودت را پرت کنی

آخر چه می شود؟

همه جمع می شوند کمی گریه می کنند ، کمی بغض، عده ای هم تأسف...

بعد تنها میمانی با دردهای بیشتر.

مردم هم خودشان را به اولین سیرک می‌رسانند و از خنده منفجر می شوند.

آدم ها حتی اگر غصه می خوردند برای خودشان است؛ کسی دلش برای کسی نمی سوزد.

قوی باش تا آخر مبارزه کن و به فکر خودت و آرامش زندگی ات باش...

ثروتمندی از پنجره اتاقش به بیرون نگاه کرد و مردی را دید که در سطل زباله‌اش دنبال چیزی می‌گردد.

گفت: خدا رو شکر فقیر نیستم.

مرد فقیر اطرافش را نگاه کرد و دیوانه‌ای با رفتار جنون‌آمیز در خیابان دید و

گفت: خدا رو شکر دیوانه نیستم.

آن دیوانه در خیابان آمبولانسی دید که بیماری را حمل می‌کرد گفت:

خدا رو شکر بیمار نیستم.

مریضی در بیمارستان دید که جنازه‌ای را به سردخانه می‌برند.

گفت: خدا رو شکر زنده‌ام.

فقط یک مرده نمی‌تواند از خدا تشکر کند.

چرا امروز از خدا تشکر نمی‌کنی که یک روز دیگر به تو فرصت زندگی داده است؟

#نفیسه_معتکف

وقتی صبرت سر اومد و طاقتت کم شد

رو به خدا مدام در دلت بگو:

اراده ی  تو، نه اراده من

به طریق تو، نه به طریق من

به وقت تو، نه به وقت من

شکر کن برای همه نعماتی که به چشم نمی آیند ولی بدون آن نعمات، زندگی ما

تهی و بی معنا بود

مثل هر نفسی که می کشیم

سلامی که از سر وجود از

عزیزی می شنویم

و همین خوابی که شبها،

ما را به رویاهایمان پیوند میزند

و به آرامش و سکون میرساند.

#نفیسه_معتکف

برای تسلط به خود باید بر افکار خودت چیره باشی لزومی ندارد افکارت را کنترل کنی.

اگر سعی در کنترل افکارت داشته باشی کنترل افکار را جذب می کنی. اگر افکار منفی به سراغت آمد مقاومت به خرج نده! آنها را به حال خود بگذار و سپس با استفاده از قدرت اراده افکار خود را تغییر  بده و حواس خود را روی قدردانی و شکرگذاری متمرکز کن. نگرانی در مورد افکار منفی یا سعی در کنترل آنها صرفا مقدار بیشتری از آن را به سوی تو می آورد. اگر در برابر افکار منفی مقاومت نکنی ، آنها کم می شوند و اگر به آنها بخندی و آنها را ناچیز بشماری ،

کاملا نا پدید می شوند

سلام دوستان عزیز ، لطفا ایده های کسب و کار و کسب درامد را در این تاپیک قرار بدید ، ان شا الله به درد کسی بخوره ....

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7085707/ایده-کسب-و-کار-کسب-درآمد-کار-پاره-وقت-و?postId=205128782

دوستان من خودم فعلا مشغول نوسان گیری از ارزهای دیجیتال هستم ، اگر کسی ایده ای داره لطفا در تاپیک زیر قرار بده تا مورد استفاده همگان باشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7085707/ایده-کسب-و-کار-کسب-درآمد-کار-پاره-وقت-و?postId=205128782

اولین گام موفقیت، این است که بتوانی موفقیت دیگران را تحمل کنی.  دومین گام موفقیت، این است که بتوانی موفقیت دیگران را تحسین کنی.  سومین گام موفقیت، این است که بتوانی موفقیت دیگران را تقلید کنی.  آخرین گام موفقیت این است که بتوانی به شیوه خودت موفق شوی موفق باشید دوستان

ماه را نشانه بگيريد، اگر به هدف نزنيد، حتماً يكي از ستاره ها را خواهيد زد. (براون)

افراد معمولی منتظر بهترین فرصتن افراد موفق سازنده بهترین فرصتن.

بورس بهترین راه برای ساختن است

دوستان عزیز لطفا ایده هاتونو در تاپیک ایده کسب و کار به اشتراک بگذارید ، ان شا الله که باعث حل شدن مشکل دیگران بشه ....