2777
2789
عنوان

نسبت به چه حیوونی فوبیای شدید دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 122 پست
به به پروفایلتونم که همونه من این عکسه مارمولکه رو با صدتا چشم بسته گذاشتم اینجا    

چشماشو به تنهایی دوست دارم😂 از کلیتش میترسم😁😂

اگه فکر میکنی زشتی امضامو بخون•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• °•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•° °•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• حتما تا حالا شنیدی که خدا زیباست و زیبایی رو دوست داره، وقتی خدا زیبایی رو دوست داره پس چطوری تو رو زشت خلق کرده؟ از نظر خدا تو زیبایی، اونقدر زیبا که تو رو به زمین فرستاده تا بقیه از این زیبایی بهره مند بشن⁦(っ.❛ ᴗ ❛.)っ⁩⁩ مگه تو یا آدمای اطرافت از خدا بالا ترین که درباره ظاهرت نظر منفی میدین⁦⁦⁦◉‿◉؟⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از مارمولک کلا ازخزنده میترسم بتازگی پیشرفت داشتم بچه مارمولکارو که ریزاند رو دمپایی پرت کنم با ...

واااااای از تصورشم یه جوری شدم فک نکنم من هیچوقت بتونم اینکارو انجام بدم  

این کاربری دست دو نفر هست
بیچاره گوربه ها😍🥺

بیچاره من گناه ندارم میترسمو میلرزم؟ منو ندوست؟

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

اگه حشره ام قبوله (سوسک)..چندروز پیش نیمه شب زیر کمرم وول وول میکرد..واییییی یادشم میوفتم بدنم میریزه بیرون..پاشدم تو خونه میدویدم و جیغ میزدم نصفه شبی..شوهرم بیچاره شوک شده بود ک من چمه..انقد جیغ جیغ کردم تاشوهرم سرم داد کشید تا به خودم اومدم.. بعدم زدم زیر گریه تا صبحم همش تو جام میپریدم بالا فک میکردم سوسک زیرمه😆

من از هر موجود چهار پایی میترسم .. چه درنده چ پرنده چ پستاندار ..به جز خزنده ... یکی من میتونم سوسک ...

وای وای وای من میمیرم فک کنم من برعکس شمام تقریبا

سوسک و حشره و مارمولک و....عکستم نگاه نکردم....وحشت دارم....در حدی که خوابشو میبینم و با جیغ بیدار م ...

خودمم نگاه نکردم درست  میترسم نگاش کنم جذب بشه سمتم