من از مارمولک در حد مرگ میترسم یعنی وقتی ببینم دیگه تموم انقدر میلرزم حتی عکسشم ببینم تمومه الانم مردم تا این عکسه رو گذاشتمبماند به یادگار که هروقت خواستم تاپیکامو چک کنم یه دور بلرزم و برگردم
اگه حشره ام قبوله (سوسک)..چندروز پیش نیمه شب زیر کمرم وول وول میکرد..واییییی یادشم میوفتم بدنم میریز ...
آخی من یه بار همین بلا با مارمولک سرم اومد داشتم میخوابیدم اومدم پتو بدم روم یه دفعه دیدم رو پتومه انقدر جزغ زدم دویدم بیرون بابام ترسیده بود میگفت چت شده من فقط جیغ میزدم
بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست
@کاپ_کیک_عصبانی میگم شما که پروفایلتون مارمولکه بیاین درموردش نظر بدین
واااای من از مارمولک متنفرم
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی