2777
2789
عنوان

نسبت به چه حیوونی فوبیای شدید دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سگ بشدت میترسم توروسناییم اگ ببینم تااخرنگاه میکنم پشتمو حس میکنم ی سگ پشتمه همش

الآن دیگه روستا و شهر ندارن همه جا پرشده منم فوبیا دارم لااقل روستا سگ هاش نمیان توی دست و پای آدم سگ های اینجا بیشتر خونگی هستن زیردست وپا هم میان من تا مرز سکته پیش میرم

من از هیچ حیوونی نمیترسم الا سوسک این موجودو اون سر دنیا هم ببینم نعره میکشم گریه میکنم تو سرو کله خ ...

دقیقا مثله من 🥺🥺 ایست قلبی میکنم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

از پروانه تاحد مرگ میترسم

برعکس بقیه از سوسک هیچ ترسی ندارم 

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

من از هر موجود چهار پایی میترسم .. چه درنده چ پرنده چ پستاندار ..به جز خزنده ... یکی من میتونم سوسک و مارمولکو حتی با دستم بردارم 😂

دلم گرفته رفیق واسه آینده ای که نیست ....🥀
نگووووو  پیشی عشقه 😍😍😍😍😍😍😍

نمیدونم میترسم همش میترسم گازم بگیرن یا بپرم روم چنگولم بکشن  از صدا و جنگ و دعواشونم وحشت دارم 

از نگاه خصمانه اشونم همینطور

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...