2777
2789
خب پس نگرانی نداره.ب شوهرت بگو اتفاقا دوران کرونا بهترین موقع برای فرزند آوریه😁کاری نداریم که.من ال ...

ایشالله سومیو بعد کرونا بیاری😂😂🤪

مَن بِ قُربآنِ خُدآ چون کِ مَرآ غَمگین دید بَهرِ خوشحآلیهِ مَن دَر دِلَم اَندآخت طُ را...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوایل از هفت هشت روز تا ده روز کم کم به ماه کشید منم الان به ده روز که میرسه یا قرص میخورم یا سوزن م ...

خواهر عزیزم اینایی ک گفتم رو مصرف کن خیلی زود نتیجه میگیری من بعد از ده سال اقدام ب بارداری کردم با تنبلی تخمدان شدید دوسال همش دکتر رفتم درمان نشدم خدا می‌دونه ماه اولی ک دارو ها رو مصرف کردم درمان شدم 

نه تا چند روز مشکلی نیست 

خب خداروشکر

یچیز دیگ این ک حجم اب منی هیچ ربطی ب تعداد اسپرم نداره ن؟

مَن بِ قُربآنِ خُدآ چون کِ مَرآ غَمگین دید بَهرِ خوشحآلیهِ مَن دَر دِلَم اَندآخت طُ را...
خواهر عزیزم اینایی ک گفتم رو مصرف کن خیلی زود نتیجه میگیری من بعد از ده سال اقدام ب بارداری کردم با ...

مرسی چشم 

ولی سویق چیه از کجا تهیه کنم

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

همش میترسم تعداد اسپرماش خیلی کمتر از حد معمول باشه اخه این مشکلو عموهاش دارن ارثیه🤕🤕

ایشالله سومیو بعد کرونا بیاری😂😂🤪

امیدوارم😁

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
خواهر عزیزم اینایی ک گفتم رو مصرف کن خیلی زود نتیجه میگیری من بعد از ده سال اقدام ب بارداری کردم با ...

شیره خونساز همون شیره انگوره؟

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
امیدوارم😁

ماشالله طبیعی اوردی یا سزارین میگن سزارین کمرو بیحس میکنن عوارضش تاسالها میمونه 

اوایل از هفت هشت روز تا ده روز کم کم به ماه کشید منم الان به ده روز که میرسه یا قرص میخورم یا سوزن م ...

خواهر عزیزم اینایی ک گفتم رو مصرف کن خیلی زود نتیجه میگیری من بعد از ده سال اقدام ب بارداری کردم با تنبلی تخمدان شدید دوسال همش دکتر رفتم درمان نشدم خدا می‌دونه ماه اولی ک دارو ها رو مصرف کردم درمان شدم  کل هزینه م شد صد هزار تومن 

شیره خونساز همون شیره انگوره؟

نه فدات 

مخلوطی از شیره توت شیره انگور رب انار شیره خرما ب اندازه مساوی ب عطاری بگی شیره خونساز می‌خوام خودش بهت میده می‌تونی از شیره فروش ها هم جدا بخری و ترکیب کنی 

مشکلتون چی بود عزیز من تنبلی دارم😔

منم تنبلی تخمدان داشتم 

بعد دکترم گفت برو چکاپ کامل آزمایشهای قبل بارداری هم انجام بده منم همه رو انجام دادم بعد دیدیم تیروئیدم هم کم کاره که دکتر گفت بخاطر تنبلی تخمدانه ، سرتو درد نیارم یکسال اقدام طبیعی فایده نداشت حتی دو سال تحت نظر دکتر نتیجه نداد و داروهای تیروئید را کلا قطع کردم چون اصلا تاثیری رو تیروئیدم نمیزاشت ، خدا خیرش بده یک دکتر غدد مراجعه کردم گفت دوای درد تو فقط متفورمین ، از عید امسال شروع کردم خوردن متفورمین منم که همیشه پریودهام نامنظم بود دقیقا روز اول محرم بی بی چک زدم فورا مثبت شد انگار معجزه شده بود

آزمایش دادم بله خداروشکر مثبت بود و رفتم تحت نظر متخصص که گفتند برو آزمایش خون و ادرار انجام بده آزمایشهامو که هفته قبل دید فقط میگفت احسنت بر شما بخاطر اراده تون دیگه هیچ اثری از تیروئید کم کار هم نبود خداروشکر همه چیز نرماله نرمال شده