2777
2789
عنوان

چیکار میکنید تو قرنطینه

124 بازدید | 17 پست

بابا من دیگه دارم دیووونه میشم حوصله ام سر رفته .به شدت دلم  تنگ شده برای خرید کردن پاساژ درمانی لازممم . لعنتتتتتتتت به کروووونااااااا😢😢😢

.                                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی هیچکار میشه کرد همش خونه نی نی سایت تی وی خواب 😴😧

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

تا یه ماه پیش که صبحا سرکار میرفتم الان یه ماهه خانوادگی درگیر کروناییم. ولی خرید حضوری نکردن واقعا سخته. عشق خریدم چه کنم.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

منو مامانم همسایه ایم البته یک مله دیگه از اینجا میرن 

هر روز من میرم خونشون یا اون میاد پیشم 

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
منو مامانم همسایه ایم البته یک مله دیگه از اینجا میرن  هر روز من میرم خونشون یا اون میاد پیشم& ...

خوش به حالت .از بهمن پارسال مامانم ندیدم .از هم دوریم . اگه برمیگشتم به عقب هیچ وقت راه دور ازدواج نمیکردم 😣

.