2777
2789
عنوان

پوشك گرفتن بچه ٤ ساله

10501 بازدید | 51 پست

ميدونم خيلي دير هست ولي پسرم اصلا همكاري نميكنه. هر كاري كردم ولي اخرش بازم تو پوشكش ميكنه. شما چيكار كرديد كه موفق شديد؟

كسي بوده كه بچش مثل من باشه؟

من ميبرمشون دستشويي و مثلا بعد نيم ساعت شماره دو ميكنه تو پوشكش. اصلا بهم نميگه. جايزه گذاشتم فايده نداشته و ميگه جايزه نميخوام. نميخوامم دعواش كنم 

قصری براش خریدی ؟

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوشکش نکن، مجبورش بهت بگه، مطمئنا چون تااین سن پوشک شده می‌ترسه پی پی بره دستشویی ،پوشکش نکن هرکاری کرد بگو باید بری تو دستشویی، یه چندوقتی اذیتت می‌کنه ولی نتیجه میده

کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍

پوشکش چرا میکنی؟؟؟  شلواری بکن پاش که پایین مچش کش داشته باشه اونوقت اگه پیپی کزد نمیوفته رو فرش  یکی دوبار که تو شلوارش کنه خودش بدش میاد و درست میشه

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

منم دخترم دوسالشه تازه از پوشک گرفتمش.خب طبیعیه پی پی کنه.

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

برای از پوشک گرفتن باید آمادگی روحی خودت داشته باشی

اصلا دل سرد نشی

اگه خونه نجس و کثیف شد عصبانی نشی

کوتاه نیای

تا ۷ و ۱۰ روز طول می کشه

هر وقت خودت آمادگی داشتی باید شروع کنی

چند روز فقط بایذ تو دستشدیی بگذردنی

یه تاپیک پوشک کرفتن دارم بخوون شاید به دردت بخوره

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

وقتی متنتو خوندم کامل متوجه شدم اشتباه داری از پوشک میگیری بچه رو 

شما کامل باید پوشکو بذاری کنار یعنی کلا حتی تو خونه هم نباشه ک چشمش ببینه بعد بگه پوشک کن 

بعد هر ی ربع تند تند ببری دستشویی چند بار ک خودشو خیس بکنه دیگه کلافه میشه خودش می‌ره دستشویی

مینا قری هستم