2777
2789
عنوان

پوشك گرفتن بچه ٤ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 10509 بازدید | 51 پست
اسی بچه ها راس میگن پوشک کردن اشتباهه.منم روز اول ک پوشکش کردم هییییییچ تاثیری نداش روش ک بخواد بگه ...

دستشويي شماره دو رو تو جاش بكنه كه همه خونه رو گند بر ميداره. 

تشكش رو تو خواب جيش كنه بايد چجوري تميز كنم؟

بچه چهارساله که دم به دقیقه پیپی نمیکنه! شلوار پایین مچی بکن پاش 

خوب پشتش پس ميده و هر جايي بشينه به گند كشيده ميشه . من خارج هستم و برام خيلي سخته شستن فرش و ....

براي همين هست كه تا حالا تنبلي كردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا هر کی زود گرفته موفق تر بوده من پسرم ۲۳ ماهشه ۲۰ ماهگی کامل گرفته شد

واقعا هم.بچه زودتر یاددمیگیره.ولی بعضیا مخالفن 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
دستشويي شماره دو رو تو جاش بكنه كه همه خونه رو گند بر ميداره.  تشكش رو تو خواب جيش كنه بايد چج ...

وقتی خوابید خب یه مدت نایلون بنداز زیرش.یا کلا جاشو نایلون بنداز روش پتو بکش ک فقط بخوای پتو بکشی.البته من شبا وقتی خوابید پوکشکش میکنم.وقتی شبا چای و شربت اینا نخوره تا صبح پوشکش تمیزه.

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
دستشويي شماره دو رو تو جاش بكنه كه همه خونه رو گند بر ميداره.  تشكش رو تو خواب جيش كنه بايد چج ...

دسشویی شماره دو ک الان دیگه اونقدا ببخشید شل نیس ک بخواد همه چیو کثیف کنه.اگه شلواری ک پایین پا کش باشه پاش کنی وقتی یخورده بکنه حودش میکنه چون ب نظرم مث بچه من خوشش نیاد از اینکه بیفته پایین و پاو کثیف کنه.دخترم اوایل از بس از پیپی بدش میومد هی یه تکه میکرد باید مشستمش دوباره باز تو  شلوارش یه تکه دیگه.روزی ده مرتبه شلوارش کثیف میشد،اینقد بدش میومد ک خیلی خودشو نگه میداش و بعد دوروز شکمش انگاری سفت شده بود اصن پشتش ببخشید انگار زده شده بودایقد دردش میومد .ولی خب این چیزا هس دیگه.دیگه یاید تحمل کنیم...الانم فک نکنی فرش ما خیلی تمیز مونده دوجا رو ابکشی کردم خودم تو خونه همون قسمتو..چن وقت دیگه فرشمو میدم قالیشویی بشورن..حتی خونه خواهرشوهرم اینا میرفتم هم پوشکش نمیکردم خب بچه گیج میشه..