2777
2789
عنوان

بی مهری مادر و خواهر هرکی اینجوریه بیاد تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 56 پست
چ کنم دلم اروم شع دارم میمیرم بخدااا

من بودم جواب تلفنشونو اصصصصصلا نمیدادم بخدا 

بعد از اینکه خوب شدمم رابطمو خیلی خیلی کم میکردم و سرد میشدم 

این روزا واسه همه هست 

الانم بخاطر بچت به خودت ناراحتی و استرس نده 

خدا بزرگه 

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️
درست کنن بیان بذارن پشت در بعد برن 

درستع، کلن من یع حدسی زدم

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نکن خودتو، واقعا جای ناراحتی دارع

هیییی تنها امیدم شوهرمه دیگ جدیدن همه چیو باهاش میگم گفتم ازهمه بیزارم هیشکی بدرد من نمیخورع ازخدا خواستم ی دوست خوب سرراهم بزاره فقط 

هیییی تنها امیدم شوهرمه دیگ جدیدن همه چیو باهاش میگم گفتم ازهمه بیزارم هیشکی بدرد من نمیخورع ازخدا خ ...

حتماᥬ🥰᭄ 

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈
من بودم جواب تلفنشونو اصصصصصلا نمیدادم بخدا  بعد از اینکه خوب شدمم رابطمو خیلی خیلی کم میکردم ...

هرروز میزنگن بزور میدن من ادم صبور باور کن دلم نمیخواد مامانم ناراحت کنم اون بی مهره من ک نیستم ولی دیگ ن میرم خونشون ن مث همیشه گرمم درس عبرتی شد برام یادمه بابچه دوماهم کرونا گرفتم شوهرمم گرف حالا مم ...

حداقل یه غذا بفرستن عزیزم رودربایستی نکن زنگید بگو مامان میتونی یه نهاردرس کنی با اژانس بفرستی خواهررمنم گرف میگف تو غذا درس نکن بچه کوچک سختته اذیت میکنه ولی دلم اروم قرار نداش غذا میفرستادم مواظب بچت باش نگیره یوقت 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
هم کروناداری    هم بارداری   هم بچه کوچیک داری؟؟؟!!!!!!!

بنده خدا همه جوره در عذابه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب