2777
2789
عنوان

تب و اسهال کودک

41287 بازدید | 21 پست

دخترم این ماه دفعه دوم که تب و اسهال میشه چیکار کنم 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر تبش شیاف بزار بر اسهالشم سریع ی قاشق زیره دم کن چند قلشق ابشو بده بند میاد.ببر دکتر بعدش حتما ان شاالله ک خوب میشه دعای نورم بخون منم 7 بار براش میخونم

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
بر تبش شیاف بزار بر اسهالشم سریع ی قاشق زیره دم کن چند قلشق ابشو بده بند میاد.ببر دکتر بعدش حتما ان ...

زمانی ک بچه اسهال داره اصلا گزاشتن شیاف درست نیست

چون بدترش میکنه 

تبشو با قطره و شربت باید کنترل کنه 

بله عزیزم‌ شیاف واسه درمان تب عالیه  چون تاثیرش آنی و فوق العاده س ولی زمانی ک بچه اسهال ...

با استامینوفن تبشو اوردم پایین ولی خیلی نگرانم دو هفته پیشم دقیقا همین جوری شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
بر تبش شیاف بزار بر اسهالشم سریع ی قاشق زیره دم کن چند قلشق ابشو بده بند میاد.ببر دکتر بعدش حتما ان ...

ممنون برامون دعا کن خیلی این ماه استرس کشیدیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همون اسهال بودنش ممکنه باعث تب شده باشه چون بدنش کم آب شده

دیشب تا صبح چند بار بیدار شد با گریه اسهال داشت بدنشم گرمه خیلی نگرانشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر  چن سالشه؟ تبش چند بوده؟

۱۸ ماهشه ۳۸ با دماسنج دیجیتال

1
5
10
15
20
25
30
35
40