2777
2789
عنوان

تب و اسهال کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 41299 بازدید | 21 پست
۱۸ ماهشه ۳۸ با دماسنج دیجیتال

تبش بخاطر دندونه ب احتمال زیاد 

سعی کن با تنشویه و شربت پاراکید .....و تبشو کنترل کنی

تا جایی ک میتونی شیاف و پروفن ندی 

ولی دیدی تبش کنترل نیس و بالا میره چیزای دیگه بدی 

ممنون برامون دعا کن خیلی این ماه استرس کشیدیم

بخدا ما هم همینیم من استراحت مطلقم 4 روز بعد عملم عروسی پسر عمم بود تو عروسی من نرفتم خدا رحم کرد 300 نفر کرونا گرفتن تموم خانوادهامون.نردیک 10 نفر بستری شدن از درجه اولامون.دو نفر مردن.الانم شوهر عمم واقعا حالش بده 11 روز بستری بوده تو ای سی یو اومد خونه دو روز ریش اب اورد دوباره بستری کردن.پسرعمه مامانم 90 درصد درگیره.کارم شده دعا روحیه نداریم دیگخ

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب تا صبح چند بار بیدار شد با گریه اسهال داشت بدنشم گرمه خیلی نگرانشم

عزیزم اگه بدنش کم آب بشه تبش بالاتر میره و خطرناک هم هست

بهش مایعات زیاد بده، شربت عسل، چایی شیرین و ..

اگه نمیخوره ببرش درمونگاه سرم بزنن بهش

دختر من یبار اینجوری شده بود ، از اسهال و استفراغ بدنش کم آب شده بود و تب کرد، بردیمش دکتر، میخواستن سرم بزنن بهش، انقد بدنش خشک و کم آب شده بود رگشو پیدا نمیکردن، چن تا دکتر اومدن بچمو سوراخ سوراخ کردن تا رگش بالاخره پیداشد و تونستن سرم بزنن

تجربمو گفتم شاید بدردت بخوره

عزیزم اگه بدنش کم آب بشه تبش بالاتر میره و خطرناک هم هست بهش مایعات زیاد بده، شربت عسل، چایی شیرین ...

دکتر بردم  او ار اس داد واسه کم ابی بدنش بهش دادم خورد استفراغ نداره فقط اسهاله

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
بخدا ما هم همینیم من استراحت مطلقم 4 روز بعد عملم عروسی پسر عمم بود تو عروسی من نرفتم خدا رحم کرد 30 ...

خدا رحم کنه ما همش خونه ایم ولی مداوم خودم و دخترم مریض میشیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
دکتر بردم او ار اس داد واسه کم ابی بدنش بهش دادم خورد استفراغ نداره فقط اسهاله

سلاک عزیزم این دارو چطور ی دادی به بچه اتون،  به من یه سبز رنگ محلول داده که هرکاری میکنم نمیخوره 

سلاک عزیزم این دارو چطور ی دادی به بچه اتون، به من یه سبز رنگ محلول داده که هرکاری میکنم نمیخوره

سلام او ار اس جوشان مزش خوبه بگیر بهش بده بخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40