2777
2789

ما خونه داریم ماشین داریم.

پس اندازم داریم و اینکه درآمد شوهرم خوبه تقریبا و ماهی ۵.۶ تومن میانگین پس انداز میکنیم.

شوهرم ارشد کامپیوتر داره.استاد انشگاهه و کنارش کارای تحقیقی انجام میده و کلی پقاله isi با لول بالا داره.

منم دانشجوی IT ام و یکی دوسال دیگه تمومم دوتا دختر ۴.۵ ساله و ۱ ساله دارم..

به شدت دوس دارم مهاجرت کنیم و از ایران بریم.

یکی از دوستای شوهرم که بورسیه تجصیلی گرفته و داره میره کانادا و تازه ازدواج کرده دیشب به شوهرمفته بود اگر ۱ سال وقت بزاری زبانتو فول کنی رفتنتون ۱ ماهم طول نمیکشه...

شوهرم اعتماد به نفس این کار رو نداره...میگه سخته بادوتا بچه...خرچ زیاده و غیر ممکنه رفتنمون 

ولی من میگم میتونیم توی یکی دویال آینده جسابی پس انداز کنیم تااونموقع بچه هامونم بزرگتر شدن و این مدت زبانمونم فول میکنیم 

به نظرتون شدنیه؟؟؟؟؟

بله ميشه اما هر سال رفتن سخت تر ميشه و هزينه بيشتر

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول ازهمه باید مشخص کنین تو کدوم کشور و چه منطقه و محلی میخاین خونه بگیرین

خونه اجاره کنین یا بخرین

شغلتون اونجا چی باشه 

تا شغل مناسب پیدا کنین پول داشته باشین برای تغذیه و زندگی عادی

خرید وسایل خونه

باید پول همه اینارو داشته باشید نه به تومن، به واحد پول کشور مد نظر

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
بله ميشه اما هر سال رفتن سخت تر ميشه و هزينه بيشتر

اینکه قطعا آره ولی خب ماهم تلاشمون بیشتر میشه و پس اندازمونم بیشتر میکنیم و این فرصتی هم پیش میاد بچه هامون کمی بزرگتر بشن و من دانشگاهم تموم شه و زبان یادبگیریم