2777
2789
عنوان

جهان سومی

228 بازدید | 30 پست

وقتی نوار بهداشتیو میزارن تو پلاستیک مشکی بعد واسه پسرا جشن ختنه سورون میگیرن انتظار نداشته باشین جهان سومی نباشیم.

وقتی زنای کشورمون ب همجنسای خودشونم رحم نمیکنن و من ب چشم دیدم زنایی ک با ارث و دیه برابر مخالف بودن انتظار نداشته باشین جهان سومی نباشیم.

وقتی مردای کشورمون تا میبینن ی زن پشت فرمونه بهش میگن ت باید پشت ماشین لباسشویی بشینی نه این، وقتی میگن طرف حساب من شوهرته من با زنا حرف نمیزنم، وقتی میگن تو زنی باید بشینی تو خونه ظرف بشوری؛ انتظار نداشته باشین جهان سومی نباشیم.

یک چیزی پس نوارو کجا بزارن؟😂

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انتظار نداریم

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

دقیقا

فکر میکنن پریود شدن خجالت داره

فکر میکنن همه باید مثل خودشون فکر کنن

سرشون تو زندگی همدیگس و... 

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

این صحبتا برای ۲۰سال پیش بود الان دیگه اینجوری نیست یا خیلییییی تعداد محدود اینجورین

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

مام دایورتشون میکنیم به کلیه چپمون 😕

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

واقعا ختنه سرون هس هنوز؟ من ک ندیدم

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪