2777
2789
عنوان

برادر شوهرم میخاد زن بگیرع 😟

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 68 پست
هنوز نیومده حالت تدافعی گرفتی چرا .. شاید دختره خیلی خوب باشه برعکس برادر شوهرت که خیلی بی نزاکته

خب خانوادشمم همینن اینایی اون دس میزارع از همین بی نزاکتان ی جورین اصلن ازونا ک میرن تو قیافه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐 حالا بذار زن بگیره بعد فکر دعوای جاری و گیس و گیس کشی باش 

خواهرتم جاریت بشه باز مشکل پیدا میکنی چون کلا حس منفی به ماجرا داری 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

کلا فقط صلاح خودت رو در نظر گرفتیم😁

نه خواهرت نه برادر شوهرت 😉

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

توروخدا اینجوری نباش😶براپرشوهرت بی سیاسته پرت و پلا میگه تو خوب بگو خودتو خراب نکن...اون دختر بنده خدا نیومده هنوز تو از دستش شاکیی🤦🏻‍♀️ شاید دخترخوب و‌مهربونی باشه! جاری من از توخواستگاری شروع کرد چشم و ابرو اومدن برامن!!! تمام سعیشم کرد هممممههههه با من بد بشن!!! اما خب ماه پشت ابر نموند و دستش رو شد!!! ادم حسود دست خودشو رو میکنه بالاخره...