2777
2789
عنوان

برادر شوهرم میخاد زن بگیرع 😟

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمرکزت بزار رو زندگی خودت برادرشوهرت هرکسیو بگیره چه خوب چه بد چه تاثیری تو زندگی شما داره آخه

ارع من کلا با خانواده شوهر رفت و امد ندارم فقط با همین یخلا بودم ک نمیشه ام رفتو امد نکرد میدونم ما حتمااا دعوا میوفتیم و خانوادگی😐

ارع من کلا با خانواده شوهر رفت و امد ندارم فقط با همین یخلا بودم ک نمیشه ام رفتو امد نکرد میدونم ما ...

عجب پس چطور منتظرید دوباره با خانواده شما وصلت کنن ،آدم با کسی دوبار وصلت میکنه که باهاش خوب باش و ازش راضی باش

پدر بزرگم همیشه میگه دو نهال رو تو یه زمین کنار هم بکاری ممکنه یکی رشد کنه یکی نه،منظورش این بود با یه خانواده دو بار  وصلت نکنید چون به قول دوستان بدی هاش بیشتر تا خوبیاش،شما هم عزیزم بجای این کار بهتره رو خودتون کار کنید کسی قرار نیست جای کسی رو بگیره،من خودم یه جاری دارم عاشقشم اونم همینجور باور کنید همه تعجب میکنن از ارتباطمون مثل دو خواهریم.

همون نیومده من دلم اشوبع بیلد بلواس 😂

بجای اینکه بفکر اون باشی رو خودت کار کن حساس نباشی، جاری انقدر هم بد نیست بخدا 😂😂😂

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
ب نکته باحالی لشارع کردی چ حالی میده لامصب میخام

خب وقتی تو اینجوریی و برادر شوهرتم فهمیده و هی بهت هشدار میده اگ فلان کار کنی من میدونمو تو و اینا،فک کردی مغز خر خوردن بیان خواهرتو بگیرن!!؟؟😂

پدر بزرگم همیشه میگه دو نهال رو تو یه زمین کنار هم بکاری ممکنه یکی رشد کنه یکی نه،منظورش این بود با ...

اخه همینکه میگه دعوا میوفتیم سرع ی دختر ینی من از الان هنو اون دخترو نمیشناسم ازش بدم میادا

خب وقتی تو اینجوریی و برادر شوهرتم فهمیده و هی بهت هشدار میده اگ فلان کار کنی من میدونمو تو و اینا،ف ...

😂همونکه اونا از خداشونه بابامو چجور رازی کنم معظلع 

اخه همینکه میگه دعوا میوفتیم سرع ی دختر ینی من از الان هنو اون دخترو نمیشناسم ازش بدم میادا

البته ناگفته نماند من هنوز برادر شوهرم مجرده از الان هم دارن بهش دختر معرفی میکنن ولی باور کنید هیچ حس خاصی ندارم شما هم انشاالله یه جاری خوب نصیبتون بشه 😉