2777
2789
خدا حفظ ش کنه برات؛ ایشالا بزودی یه خواهر یا برادر براش بیاری و یه اسم با مسمی انتخاب کنی🥰

مرسی از دعای زیبات عزیزم ❤️ 🫂 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سامین پسره یکی از اشناها گذاشته بود

حدس زدم پسر باشه 🙂

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

الان موضوع تاپیک اسم دیگه ای هستش!و اوج بی فرهنگیه ک اسمای اصیل ایرانی رو هی مسخره میکنیم ناخواسته ! ...

وااای خدا این ۴ تا آخری که گفتین پسر داییای من هستن دقیقا هم به ردیف سن گفتین🤣🤣🤣

افرین بهت بزرگترین خوبی پدر و مادر در حق بچه شون اسم خوب گذاشتنه

من خدم اسممو تاحالا ندیدم کسی مسخره کنه بلاخره تو مدرسه محله رفقا میان نمک بریزن مخففشو میگن بچه ناراحت میشه برعکس یه رفیقی داشتم سر اسمش هر روز کارش شده بود گریه اخرش اسمشو عوض کردن براش 

وااای خدا این ۴ تا آخری که گفتین پسر داییای من هستن دقیقا هم به ردیف سن گفتین🤣🤣🤣

خب کسی تابحال بهشون گفته چرا اسم بچه ها رو اینطوری گذاشتین؟!

فقط اسمای ایرانی چون فراموش شده هستن دارن مسخره میکنن

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

اسمای بچه های این دوره همه همین شکلیه

به نظرم عجیب همین عبدالله و روح الله و یوسفه که رو بچه الان میزارن

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

وایییی بچه گناه داره اصلا فکوکن اون ادم. بشه 80 ساله صداش بزنی دومان حاج دومان😐😅😅😅خدایا منو ببخش

چون شما خوشت نمیاد دلیل نمیشه واقعا اسم بدی باشه

الان همه اسم امروزی می‌ذارن

۸۰ سال بعد همه ی پیرمردها اراد و باراد و کارن و رادمان هستن دومان هم یکیش

من و شما اگر اسمی و نپسندیم درستش اینه نزاریم رو بچه خودمونولی دلیل نمیشه مدام بگیم اسم فلان ، شبیه ...

من هم با شما موافقم تابحال نشده یک اسم رو خدایی نکرده مسخره کنم دلیل نمیشه اسم بچه ما نیست دیگه زشت یا مسخره باشه الان بعضی اسم خارجیا رو معنی می‌کنی میبینی اصلا هم چیز جالبی نیست خیلیاشون ولی هزارسال داره تکرار میشه