2777
2789
عنوان

کسایی که بچه هفت ماهه دارین .بیایین

415 بازدید | 44 پست

شما در طول روز چه چیزایی به نوزادتون میدین بخوره.و چند وعده و چقدرررر میدین که بخوره

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
شیر خودم شیر خشک عدسی البته لعابش با سیب زمینی بیسکوییتم میدم

من حریره بادوم و بیستکوییت مادر میدم.شما روزی چند بار میدین میخوره

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم یک سال و نیمشه ولی وقتی هفت ماهش بود سه وعده غذای اصلی بهش میدادم اندازه نصف لیوان، دو وعده هم میان وعده مثل ماست، ماست و شیره، ماست میوه ای با خامه، ماست و بیسکوییت

کلا میان وعده هاش با ماسته چون هم اشتها برانگیزه هم خواب الودش میکرد هم خوشمزه بود و دوست داشت

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
پسرم یک سال و نیمشه ولی وقتی هفت ماهش بود سه وعده غذای اصلی بهش میدادم اندازه نصف لیوان، دو وعده هم ...

میشه الان بهم یاد بدی چی بدم بهش .مثلا بگو ناهار فرنی شام حریره.اینجچری یادم بده

میشه الان بهم یاد بدی چی بدم بهش .مثلا بگو ناهار فرنی شام حریره.اینجچری یادم بده

من خثدم مثلا از صبح مقدار زیاد درست میکردم تا شب میدادم میخورد تموم میشد دوباره فردا غذای جدید

مثلا امروز صبح براش فرنی درست میکردم تا شب سه وعده اونو میدادم دو وعده هم از میان وعده هایی که گفتم

یا یه روز عدسی درست میکردم توش سیب زمینی و کنجد و سبوس گندم میریختم تا شب میدادم اونو میخورد همراه میان وعده

برای میان وعده هم میتونی یه سیب بزاری بپزه بعد از پخت لهش کن دو سه قاشق ماست شیرین و یه قاشق خامه بهش اضافه کن بده بخوره

یا بیسکوییت مادر رو با ماست مخلوط کن یکم خامه اضافه کن بده بخوره تا تنوع مزه هارو متوجه بشه

با استفاده از جوپرک هم میتونی اوتمیل خونگی درست کنی، جوپرک بزار بپزه بعد به همراه یه نصف موز و مقداری گردو یا بادام مخلوط کن یکم خامه اضافه کن بده بخوره اینا برای وزن گیریش عالیه

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
من خثدم مثلا از صبح مقدار زیاد درست میکردم تا شب میدادم میخورد تموم میشد دوباره فردا غذای جدید مثلا ...

مرسی که جوابمو دادی ممنونم

من بستنی هم میدادم خیلیم دوس داش که تو سایت گفتن خوب نیس دیگه ندادم

بچه شما الان چند ماهشه

به خامه حساسیت نداشت؟بعد چه برندی میگرفتی از لبنیاتی یا سوپر مارکت؟ 

نه من از روش چهار روز استفاده میکردم یعنی چیزی که میدادم بخوره تا چهار روز چیز جدید نمیدادم تا اگر حساسیتی داره متوجه بشم که خداروشکر نداشت.

از سوپری میگرفتم پاستوریزشو به خاطر کرونا میترسیدم از لبنیاتی بگیرم مارک میهن یا دومینو

من بستنی هم میدادم خیلیم دوس داش که تو سایت گفتن خوب نیس دیگه ندادم

بستنی از یک سالگیش بده ولی نه همیشه

مثلا من خثدم هفته یکبار میدادم چون خدایی نکرده ممکنه قند بگیره