2777
2789
عنوان

پرنده طوطی

658 بازدید | 9 پست

سلام من دخترم عصب دست و پاش یک طرف بدنش آسیب دیده و دکترا گفتن زمان میبره تا عصبها ترمیم بشه و از بس تو خونه مونده خسته شده و از نظر روحی داغون شده چون به خوبی نمیتونه راه بره میخوام پرنده طوطی به خواسته خودش بخرم تا کمی بتونه باهاش سرگرم بشه تا سلامتیش برگرده به نظرتون خوبه میتونه روحیه اش و عوض کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خوبه فقط هر پرنده ای نخرید عروس هلندی خیلی گرده داره الرژی شدید میده یا واسش یه دونه گرینچیک بخرید اصلا گرده و پر نداره حرف میزنه قشنگ خیلی هم بازیگوش و سرگرم کننده است اموزش هم میبینه واسه دستشوییش از سه تومان به بالاست قیمتش تازه دون خور شده بگیرید یا هم اگه گرونه واستون مرغ عشق دستی بخرید اینم گرده خیلی کم داره مدفوعشم خیلی کوچیکه پرنده تمیزی هست دستی میشه حرفم میزنه خیلی هم بانمکه من که مرغ عشق دستی داشتم وای عاشقش بودم 

اگر شرایط نگهداریش رو ندارید نگیرید

طوطی رو بعنوان اسباب بازی بچتون بهش نگاه نکنید

رسیدگی زیادی میخواد

ولی قطعا تو روحیه دخترتون موثره

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
اره خوبه فقط هر پرنده ای نخرید عروس هلندی خیلی گرده داره الرژی شدید میده یا واسش یه دونه گرینچیک بخر ...

عزیزم من الان هم مرغ عشق دارم هم عروس هلندی،اتفاقا مرغ عشق خیلی پر وگرده می‌ریزه عروس هلندی تمیزتره بانمکم هس

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

گرینچیک خیلی رسیدگی بیشتری میخواد و حتی طوطی های دیگه روزی دو وعده باید غذای نرم واسشون درست کنی میوه پروبیوتیک ویتامین و ... رعایت کنید غذاهای ممنوعه نخورن حمامش اصولی باشه خیلی مراقبت میخواد تا خوب عمر بکنه واستون مرغ عشق روزی یک وعده غذا نرم میخواد بقیه ارزن و کتان میخوره ولی بازم مراقبت میخواد اما بازم ویتامین پروبیوتیک و این چیزا رو داره فقط بجای دو وعده یک وعده صلح بهش غذا نرم بدید کافیه

عزیزم من الان هم مرغ عشق دارم هم عروس هلندی،اتفاقا مرغ عشق خیلی پر وگرده می‌ریزه عروس هلندی تمیزتره ...

من همه نوع داشتم دوستم سالن داره پرورش طوطی هست عروس هلندی خیلی داشتم وحشتناک گرده داره دوستمم از روز اول گفت اینا خیلی الرژن هستن و مضر اما مرغ عشق داشتم دو تا خیلی کم گرده داره دوستمم همین و گفت چون اون پرورش مرغ عشق و گرینچیک و عروس داره خواهرمم گرینچیک داره و عروس و مرغ عشق گرین که اصلا گرده نداره میگه مرغ عشق کم عروس هلندیش وحشتناک گرده داره اونم من ۴ تا عروس داشتم هر ۴ تا پر گرده بودن