2777
2789
عنوان

۱۹ روز عروسی کردم اما حال و هوای دلم آشوب....💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی داغونم خواهری نمیدونم چکار کنم  دیروز زنگ زدم ب یه سیدی گفت طلسم کردن

عزیزم باطل السحر قرانی بلدم . از حالاتت منم متوجه شدم عادی نیست 

فقط نماز میخونی ؟ منم این مشکلاتو داشتم و جادوی من سیاه بود باطل شد شکر خدا

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
من عروسی نکردم ولی حس میکنم منم اینطوری میشم اولاش پر استرس و اضطراب و البته دلتنگی و اینا باعث میشه ...

منم همینطوری میشم مخصوصا اینکه قراره یه شهر دیگه زندگی کنم

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
به قول دوستان به خاطر تغییر موقعیت زندگی هم هست. خودت رو سرگرم کن، آهنگ بذار تو خونه، عود هم حتما رو ...

عود هم روشن میکنم همش دوس دارم گریه کنم نمیدونم چراااا با کوچیک ترین حرفش اشکم میاد

نه عاشقش نبودم که

حالاکه ازدواج کردی سعی کن دوستش داشته باشی عاشقش بشی جشن بگیر غذای خوب درست کن 

براش پیامک های عاشقونه بفرست 

اوایل ازدواج ادم حس جدایی از پدر ومادر میکنه بعد تنهایی اینا باعث غم میکنه 

عود هم روشن میکنم همش دوس دارم گریه کنم نمیدونم چراااا با کوچیک ترین حرفش اشکم میاد

طبیعی منم اینجوری بودم البته بعدش افسرده شدم 

ساهنگ های شاد گوش کردم فیلم های طنز به چیزهای بد فکر نمیکردم همین نی نی سایتم انرژی منفی میده

طبیعی منم اینجوری بودم البته بعدش افسرده شدم  ساهنگ های شاد گوش کردم فیلم های طنز به چیزهای بد ...

من الان حس میکنم افسردگی گرفتم بخدا قسممم سرکار هم میرم اصلا ابدا تو محل کارم فقط خیره میشم ب یه جای