2777
2789
عنوان

مشکلات گوارشی هرکی حالش بدمیشه نیادلطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 22 پست
مطمعنی؟اخه ببخشید میگه سفت نیس .ولی کم و بزور میاد

اصلاح تغذیه وسبک زندگی انجام بدن اگر باز رفع نشد اوضاع کرناکه بهترشدبرن دکتر

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه این باریک شدنش خطرناک باشه زودتر یه چکاپ بده. منم چند ماهه بشدت مشکل پیدا کردم ولی باریک نشده ...

سبک زندگی وتغذیه ات رو اصلاح کردی؟صبح ناشنا هم قاشقی روغن زیتون بخور کمی سخته ولی خیلی خوبه

آب هم زیادبخور سردنباشه

سبک زندگی وتغذیه ات رو اصلاح کردی؟صبح ناشنا هم قاشقی روغن زیتون بخور کمی سخته ولی خیلی خوبه آب هم ز ...

خیلی رعایت میکنم آب و مایعات زیاد میخورم انجیر آلو اسفرزه قهوه بامیه و... ولی فقط با شربت ملین دستشویی میرم اونم نمیتونم مداوم بخورم میگن بدن عادت میکنه. شقاقم گرفتم واقعا داغونم کرده. وای روغن زیتون خیلی بده که!!!

خیلی رعایت میکنم آب و مایعات زیاد میخورم انجیر آلو اسفرزه قهوه بامیه و... ولی فقط با شربت ملین دستشو ...

چرا بده طعمش منظورته؟خب اثر داره سریع پایین کن تو دهنت نگهش ندار.من باردارکه بودم دکترم گفت روغن زیتون صبح ناشنا بخورقاشقی چون یبوست داشتم

آره طعمش...ممنون که گفتی برم بخرم

آره امتحان کن . روغن غذاهم عوض کن روغن زیتون حداقل رو برنجت بده اولش بده بعد عادت میکنی ایطور جواب بگیری بهتراز داروشیمیای هس سبزی زیادبخور نان هم سفید اصلا نخور.انشاالله جواب بگیری

اگ جواب نداد برو دکتر چک شو