2777
2789
ممنونم انشالله دوقلوهای شما هم بسلامتی بدنیا بیان عزیزم  نه گلم ۲۸سالمه  کنار اسم دخترم ...

ممنون مرسی😘

چ خوب ک همسن هستیم😍

دوستای گلم میشه واسه شفای بابام یه صلوات بفرستین؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی هنوز شوهرم میگه اتنا و آتوسا بنظرت خوبه؟

اره قشنگه

اسم بزار براشون عزیزم میگن از موقعی که روح توی جنین دمیده میشه باید براش اسم بزاری با اسم صدا کنی حتما زودتر توافق کنید 

اره قشنگه اسم بزار براشون عزیزم میگن از موقعی که روح توی جنین دمیده میشه باید براش اسم بزاری با اسم ...

آخه هنوز دو دلم

آخه هنوز دو دلم

چیزی نمونده که

خودت تو پیج ها تو سایت ها بگرد هر اسمی به دلت نشست اوکی کنید اسم باید به دل آدم بشینه الان به نظرم اسمشون مهمه وقتتو بزار برای انتخاب اسم زودتر پیدا کنی گناه دارن بدنیا بیان بی اسم باشن 

زایمان نشون نمیده ها کی پیش بیاد 

چیزی نمونده که خودت تو پیج ها تو سایت ها بگرد هر اسمی به دلت نشست اوکی کنید اسم باید به دل آدم بشین ...

بخدا نت رو زیر و رو کردم

چشم پیدا میکنم😘

چیزی نمونده که خودت تو پیج ها تو سایت ها بگرد هر اسمی به دلت نشست اوکی کنید اسم باید به دل آدم بشین ...

همین اتنا و آتوسا را دوست دارم اما مامانم و خواهرم میگن قدیمیه

بعضیها میگن جالب نیس،هرکی ی چیزی میگه

منم اول هفته سونو بودم ۳۰ هفته و ۲ روز ۱۴۷۰ بود 

مایع امنیوتیک کم شده بود اصلا ابریزش هم ندارم عددش شده ۸/۵ فقط دارم مایعات میخورم و سرم میزنم امیدوارم تا اخرش به ۱۰ برسه چون اگر کمتر شه وزنگیری خیلی سخت میشه 

☺️🤲🏼🙏🏼 خدايا كمك كن تا شور و ذوق يه چيزى رو داريم برسيم بهش نذار آرزوهامون از دهن بيوفته❤️