2777
2789
بسلامتی عزیزم  مال منم دختره😍البته من یه پسر دوساله هم دارم

ای جانم

خدا براتون نگهشون داره

کی زایمان میکنید؟منو دکتر گفته مهرماه

دوستای گلم میشه واسه شفای بابام یه صلوات بفرستین؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=204621250]ای جانم خدا براتون نگهشون داره کی زایمان میکنید؟منو دکتر گفته مهرماه[/QUOT ممنونم ...

بسلامتی

طبیعی یا سزارین؟؟

قبلا چ جور زایمان کردین؟من خودم احتمال زیاد سزارین هستم اما خیلی میترسم از خونریزی بعدش چون خیلی کم خونم

ولی شما مطمعنی؟ اخه هر ماه ۴هفته اس آخر مهر تازه ۸هفته میگذره ولی تقویمتون زده ۱۱هفته برحسب تقویم م ...

اره اون اول هم گفت آبان ماه،اما دکتر گفت چون دوقلویی احتمالا زودتر بشه حالا دیگه امید ب خدا ببینیم کی میشه

بسلامتی طبیعی یا سزارین؟؟ قبلا چ جور زایمان کردین؟من خودم احتمال زیاد سزارین هستم اما خیلی میترسم ...

ممنونم

من طبیعی زایمان کردم ۳۸هفته و ۵روز کیسه آبم پاره شد 

من از سزارین خیلی میترسم اصلا نمیتونم

ممنونم من طبیعی زایمان کردم ۳۸هفته و ۵روز کیسه آبم پاره شد  من از سزارین خیلی میترسم اصلا نمی ...

منمن از هردوش میترسم،طبیعی ک دیگه بدتر

چی شد ک کیسه اب پاره شذ؟

هیچی یهو صبح بیدارشدم دیدم خیس شدم ساعت ۹صبح بود پسرم یه ربع به ۸شب بدنیا اومد  دیگه زمانش بود ...

اوه تقریبا ی دوازده ساعت گذشته 

من شنیدم تا کیسه اب پاره شد باید زایمان کرد

هیچی یهو صبح بیدارشدم دیدم خیس شدم ساعت ۹صبح بود پسرم یه ربع به ۸شب بدنیا اومد  دیگه زمانش بود ...

بچتون کامل و رسیده بود؟دستگاه نرفت؟

اوه تقریبا ی دوازده ساعت گذشته  من شنیدم تا کیسه اب پاره شد باید زایمان کرد

نه تا کیسه آب پاره میشه باید بری بیمارستان عزیزم 

بعد در طول این ۱۲ساعت همش ضربان قلب بچه همه چیزو چک میکنه مشکلی نداشته باشی میزارن زمان خودش زایمان کنی من حتی نزاشتم آمپول فشار بزنن

بچتون کامل و رسیده بود؟دستگاه نرفت؟

نه کامل بود دستگاه نرفت زردی هم نداشت خداروشکر 

شنبه یکی از دوستام ۳۶هفته زایمان کرد بچه اش هم دستگاه نرفت بستگی به وزن گیری بچه داره 

نه تا کیسه آب پاره میشه باید بری بیمارستان عزیزم  بعد در طول این ۱۲ساعت همش ضربان قلب بچه همه ...

عریزم بازم خوبه بخیر گذشته

انشالله گل دخترتم صحیح و سالم ب دنیا بیاری و زایمان راحتی داشته باشی❤ 22سالتونه؟

نه کامل بود دستگاه نرفت زردی هم نداشت خداروشکر  شنبه یکی از دوستام ۳۶هفته زایمان کرد بچه اش هم ...

خداروشکر

واسه منم دعا کن

عریزم بازم خوبه بخیر گذشته انشالله گل دخترتم صحیح و سالم ب دنیا بیاری و زایمان راحتی داشته باشی❤ 22 ...

ممنونم انشالله دوقلوهای شما هم بسلامتی بدنیا بیان عزیزم 

نه گلم ۲۸سالمه 

کنار اسم دخترم یه عدد گذاشتم سیستم قبول کنه هی میزد اسم تکراری😂