الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چگونه اقایون رو دیوانه کنیم؟ نیازی نیست کاری انجام بدین،خودشون روانین، اگه میتونین برای سلامتیشون دعاکنین...😀😂😈 اگر شوهرت خیلے غر میزنه باهاش دعوا نڪن، بغلش ڪن...بغلش ڪن ببرش دم پنجره بندازش پایین😐😂تنها کسایی که فهمیدن شوهر به هیچ دردی نمیخوره عنکبوتای ماده هستن که بعد از جفت گیری عنکوبتای نر رو میخورن دمشون گرم 😂
ایا فقط منم که عشق ندارمو فقط کراش میزنم به همه ی ملت؟ 😕😂🤧😪
آهااااای تویی که داری امضامو میخونی میدونم سختی های زیادی داری اما بخنددنیا به انرژی لبخندت احتیاج داره❤️. https://harfeto.timefriend.net/16443465828038 چالش حرف ناشناس
ایا فقط منم که عشق ندارمو فقط کراش میزنم به همه ی ملت؟ 😕😂🤧😪
می تو نیمه گمشدمون رنده شده 🤣
چگونه اقایون رو دیوانه کنیم؟ نیازی نیست کاری انجام بدین،خودشون روانین، اگه میتونین برای سلامتیشون دعاکنین...😀😂😈 اگر شوهرت خیلے غر میزنه باهاش دعوا نڪن، بغلش ڪن...بغلش ڪن ببرش دم پنجره بندازش پایین😐😂تنها کسایی که فهمیدن شوهر به هیچ دردی نمیخوره عنکبوتای ماده هستن که بعد از جفت گیری عنکوبتای نر رو میخورن دمشون گرم 😂
آهااااای تویی که داری امضامو میخونی میدونم سختی های زیادی داری اما بخنددنیا به انرژی لبخندت احتیاج داره❤️. https://harfeto.timefriend.net/16443465828038 چالش حرف ناشناس
🤣😂🤣 الهی از ریخت بیوفتن ک کسی نگاشون نکنه 😂 مدیونی فک کنی نفرین کردم 😌🤣
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
عشق اول نمیشه گفت هوس بود دوست داشتن نوجوونیم بود الان حالم بهم میخوره ازش عقد کرده الان بعد جداییمون وقتی عقد کرد باز میومد سمتم ک منم دونفر رو ک شدید سرناموس حساس بودن فرستادم سرش دیگ ازین کثافت بازیا درنیاره ک زن داشته باشه و فکر کنه میتونه بامنم باشه. ولی عشق اولم کسیه ک هف ساله عاشقشم و باهمیم الانم خونشون خابه😂
باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم...